Ankh Tortoise cârlige SVN?

Basically I'm looking to fully integrate client-side pre-commit hooks inside Visual Studio with Ankh SVN. There is a question that has some guidance on the subject already: AnkhSVN client side pre-commit hook

Setarea mea este după cum urmează:

  • Visual Studio Basic 2008 - versiunea 9.0.30729.4462 QFE

  • AnkhSVN - 2.3.11266

  • TortoiseSVN - 1.7.7

În acest moment, cârligul de pre-comitere de pe partea clientului funcționează dacă este invocat în afara opțiunilor din folderul Visual Studio prin intermediul aplicației Tortoise. Nu pot obține cârlig pentru a invoca/procesa fișierele sub control sursă din în interiorul Visual Studio când fac o SVN comite, deși ...

Iată întrebarea mea: Cum îi pot spune lui Ankh să utilizeze orice cârlig de pre-comitere pe care l-am definit în configul Tortoise? Există o opțiune/ecran la care ar trebui să mă uit?

Mulțumesc anticipat!

0

2 răspunsuri

Tortoise Client Side Hooks sunt disponibile numai atunci când utilizați Tortoise, de aceea nu îmi place să le implementez - prea client specific. Ei nu funcționează dacă utilizați Subversion linie de comandă client sau construit in clienti IDE cum ar fi AnkhSVN pentru VisualStudio sau subversive și Subclipse pentru Eclipse.

0
adăugat
@JordanChernev Nu. Chiar dacă un alt client face, nu există nici o garanție că cârligele sunt compatibile. Ce încerci să faci cu aceste cârlige de pe partea clientului?
adăugat autor David W., sursa
@JordanChernev Sunt acele * .sau , * .com și alte tipuri de fișiere care populează un proiect VisualStudio?
adăugat autor David W., sursa
Ok, aveți vreo sugestie pentru alte plug-in-uri Visual Studio care acceptă cârligele de tip client pre-commit?
adăugat autor Jordan Chernev, sursa
Trebuie să curăț câteva fișiere xml generate de Visual Studio de fiecare dată când proiectul este încărcat. Chiar dacă nu schimbați nimic, xml generează ID-uri unice care vor face dificilă comitetele pentru SVN de la mai mulți oameni.
adăugat autor Jordan Chernev, sursa
Nu, folosim modulul BIDS al VS pentru proiectele de analiză pe care le dezvoltăm în casă. Fișierele reale care sunt modificate sunt .dim, .cube, .partitions, .dsv, .dim și .asdatabase. Am vrea să le curățăm înainte să se angajeze, așa că există mai puțină coliziune/șansă pentru fuziunile SVN
adăugat autor Jordan Chernev, sursa

AnkhSVN nu a implementat cârlige de pe partea clientului (încă?). Aceasta este o caracteristică disponibilă numai în TortoiseSVN.

But there's an open issue for this: http://ankhsvn.open.collab.net/issues/show_bug.cgi?id=453

0
adăugat
Ei au noua funcționalitate în cele mai recente zilnice construite sub ankhsvn.open.collab.net/daily
adăugat autor Jordan Chernev, sursa
Cârligele Pre and Post commit sunt implementate în AnkhSVN 2.3 și 2.4 și se vor declanșa când caseta de selectare Enable Client Hooks este activată în Tools-> Options-> Source Control-> Subversion Environment.
adăugat autor Bert Huijben, sursa