Modificați trimiterea formularului într-un fișier PDF sau imagine

Am o formă HTML/PHP care trebuie convertită într-un fișier PDF sau imagine și ar dori să fie stocată într-o bază de date SQL la trimitere. Cum aș face asta?

0
SO nu funcționează așa . Nu suntem o comunitate gimmetehcodez .
adăugat autor PeeHaa, sursa
de ce nu salvați datele din baza de date și apoi creați PDF-ul din acesta atunci când aveți nevoie de el? salvarea unui fișier PDF ca câmp binar în baza de date pare să fie prea mare
adăugat autor Rodolfo, sursa
Vă recomandăm să stocați valorile textului simplu în baza de date. La cerere, extrageți valorile necesare din baza de date, le convertiți în orice format și deserviți binar ca descărcare.
adăugat autor Anne, sursa
Cred că întrebarea dvs. este prea largă, nu sunt furnizate suficiente informații. De asemenea, ar fi necesare câteva eșantioane de cod (cel puțin datele de pe formular doriți să le convertiți)
adăugat autor Steve H, sursa

1 răspunsuri

Puteți să o trimiteți într-un script PHP prin atributul "acțiune" din formular și să generați fișierul pdf pe server. Apoi puteți să salvați locația pdf în baza de date sau să salvați întregul pdf ca tip BLOB.

Câteva referințe:

http://php.net/manual/en/book.pdf.php

http://dev.mysql.com/doc/refman/5.5/en /blob.html

0
adăugat
PHP România, Moldova
PHP România, Moldova
173 participanți

Vorbim despre Yii, Laravel, Symphony, MySQL, PgSQL, WP, OpenCart... Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: https://ciupacabra.com @js_ro @node_ro @python_ro @seo_ro @Romania_Bot Offtop: @holywars_ro Joburi: @php_job @Grupuri_IT