Crearea matricelor variabile cu Javascript (dyamic, drop down)

Am fost în căutarea de la bord pentru un timp (atât aici, cât și Google) și nu pare să găsească ceea ce caut. (Ne pare rău dacă l-am pierdut și acest lucru se califică drept o întrebare enervantă/redundantă.)

Lucrez la un formular care va avea cantități mari de drop down pe baza variabilelor selectate anterior. Încercam să găsesc o cale mai ușoară decât să trebuiască să creez câmpurile individuale și să ascund/afișa pe baza selecției. În cele din urmă, mă duc la un "copac" cu 3-5 nivele de meniuri. (Clienții, nu al meu.)

Cum arată Logica:
Variabile: tip, ofertă1, ofertă2, inserați1, inserați2, inserați3, ...
În cazul în care [tipul] determină [ofer1,2] care are până la 3 variabile fiecare [inserați 1,2,3 ...]

Deci, dacă utilizatorul selectează Tipul A: Offer1 = Array A (Insert1 = ArrayA1, Insert2 = ArrayA2, Insert3 = null) și Offer2 = Array B (Insert4 = ArrayB4, Insert5 = null); și așa mai departe și așa mai departe.

Până acum, tot ce am găsit pare să se ocupe de primul nivel și JS nu este exact forța mea. Orice direcție în direcția cea bună ar fi foarte apreciată.

0
vedeți eticheta dvs., este sigur java sau JavaScript ?
adăugat autor Asif, sursa
Cred că căutați ceva de genul acest sau
adăugat autor sachleen, sursa
adăugați soluția până acum (cod) și indicați unde aveți probleme.
adăugat autor paislee, sursa

1 răspunsuri

In case anyone else runs across this issue, I found this solution that uses JQuery: http://www.appelsiini.net/projects/chained

0
adăugat
JavaScript, România - Moldova
JavaScript, România - Moldova
328 participanți

Comunitatea Română JavaScript: github.com/js-ro Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: @node_ro, @php_ro, @python_ro, @seo_ro, @RomaniaGroup, @ai_ro, @Grupuri_IT Offtop: @holywars_ro Joburi: @js_jobs_ro Sponsored with ❤️ by ciupacabra.com