Desenarea pătratelor 1 mile x 1 milă

Folosesc Google Maps API V3 pentru a desena pătrate de 1 mile cu 1 mile.

Problem: From the API reference, the bounds property can be used to define the size of the rectangle object, but in terms of LatLng coordinates. Given a particular point's LatLng, how can we draw a rectangle 1 mile by 1 mile, or 1 km by 1 km?

Update: What I am trying to do is to divide a state say Philadelphia into 10 mile by 10 mile squares. It does not need to be very precise.

0
dar punctul este în centrul pătratului?
adăugat autor Jorge, sursa
poate fi oriunde ... ceea ce încerc să fac este să împart statul spunând Philadelphia în 10 mile până la 10 mile pătrate. Nu trebuie să fie foarte precis.
adăugat autor Nyxynyx, sursa

3 răspunsuri

Trebuie să rețineți că suprafața Pământului este curbată; este imposibil să o împărțiți cu adevărat în pătrate. Pătraturile care alcătuiesc o hartă Google sunt mai lungi în partea inferioară decât în ​​partea de sus. Acest lucru va face harta dvs. oarecum mai complicată.

0
adăugat
D'oh! Îmi pare rău despre asta, sudari. În apărarea mea, OP a menționat în mod special divizarea Pennsylvania, care este bine la nord de ecuator.
adăugat autor Aric TenEyck, sursa
În emisfera sudică, pătratele sunt mai în vârf decât în ​​partea de jos, de asemenea ... pentru cei din latitudinile negative :-)
adăugat autor gaige, sursa

You can translate miles or kilometres to difference in latitude or longitude. This web page gives JavaScript code. http://www.movable-type.co.uk/scripts/latlong.html

Sau, mai simplu: un grad de latitudine este de aproape 69 de kilometri oriunde pe planetă, deci 10 mile vor fi de ~ 0.1449 grade. Gradele "longitudinale" variază foarte mult în funcție de locul în care vă aflați în termeni de latitudine. Ar trebui să calculați:

o distanță în mile = (PI/180) * 3,963 * cos (latitudine)

Atâta timp cât păstrați dreptunghiurile relativ mici, faptul că Pământul este o sferă nu ar trebui să facă o mare diferență. Inginerii constructori își bazează, de obicei, lucrarea pe teoria pământului plat, deoarece este destul de bună în majoritatea cazurilor.

0
adăugat

link-ul de mai jos vă permite să calculați lat/lon dat radial și distanța de la un punct cunoscut http://williams.best.vwh.net/gccalc.htm , cred că este versiunea simplificată a linkului de mai sus

Presupunând că latitudinea și longitudinea pe care o aveți este centrul, puteți găsi colțurile dreptunghiului care dau raza de 45.125.225.315 și distanța de 5miles.

Sper că acest lucru vă ajută.

0
adăugat
JavaScript, România - Moldova
JavaScript, România - Moldova
328 participanți

Comunitatea Română JavaScript: github.com/js-ro Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: @node_ro, @php_ro, @python_ro, @seo_ro, @RomaniaGroup, @ai_ro, @Grupuri_IT Offtop: @holywars_ro Joburi: @js_jobs_ro Sponsored with ❤️ by ciupacabra.com