Orice sfat bun despre utilizarea emacs pentru proiectul C ++?

Caut un articol bun despre utilizarea emacs ca C/C ++ IDE.

Ceva ca "Emacs eficiente" al lui Steve Yegge .

0
fr hi bn

5 răspunsuri

Recent am dat peste acest articol care este destul de bună.

EDIT: Da, link-ul nu mai este valabil. Se pare că le-au schimbat recent urlul și nu redirecționează corect. Sperăm că va reveni în curând. Oricum, articolul a fost numit "Sfaturi pentru dezvoltarea lui Emacs C de Benjamin Rutt". Am reușit să găsesc o copie aici .

0
adăugat
Pentru oricine dorește să citească acest lucru, iată un link către articol: xugx2007.blogspot.com/2007/06/…
adăugat autor Pacha, sursa
acest link este mort :(
adăugat autor Shekhar, sursa

Vă recomandăm ggtags și ironie-mode . În afară de asta, poate doriți să utilizați helm-ag pentru a căuta ("grep") pentru șiruri în codul dvs.

0
adăugat

Nu există un articol specific, de fapt, dar am găsit EmacsWiki pentru a fi plin de informații utile. Luați în considerare verificarea acestor intrări:

  • CPlusPlus as a starting point for many C++-related articles, and
  • CppTemplate to define a template that can give you a good skeleton when you start new files
0
adăugat

Am de gând să scriu un astfel de articol în viitorul apropiat, dar acum puteți să luați configurația mea de Cedet + Emacs, care mă ajută în mod eficient edita sursele C ++. Dacă aveți întrebări, puteți să mă întrebați direct

0
adăugat
Am scris un articol despre utilizarea CEDET pentru C/C ++ - alexott.net/en/writings /emacs-devenv/EmacsCedet.html
adăugat autor Alex Ott, sursa

Rețineți că modul Emacs C ++ se bazează numai pe expresii regulate, nu pe gramatică. Prin urmare, evidențierea sintaxei nu se bazează strict pe sintaxa limbii în sine, ci mai degrabă se bazează în mare parte pe formatarea obișnuită. Sintaxa Emacs care evidențiază C ++ face de multe ori greșeli.

Problema nu se limitează la hightlightingul sintaxei. Același model defect se aplică formatării automate. Toate acestea au spus, am folosit doar Emacs pentru toate editările mele de cod sursă C ++ de peste 20 de ani, de la zilele cfront. (De obicei, dezactivez legăturile cu chei electrice, din cauza designului defectuos de regex al lui Emacs.) Regexii nu au suficientă putere expresivă pentru a descrie cu exactitate sintaxa C ++.

0
adăugat
Am petrecut o multime de ani frustranti in curs de dezvoltare in C + + fara un sprijin bun de la editori. Microsoft Visual Studio este, fără îndoială, cel mai bun editor C ++ acolo. Dar pe lumea bazată pe Unix, sunteți pe cont propriu. Sursa Insight este bună, dar funcționează numai pe M $! Simt că compilatorul ar trebui să genereze datele de referință încrucișate așa cum știe cel mai bine. Hope clang va umple acel decalaj.
adăugat autor hackworks, sursa