Team Foundation Server Utilizând câmpurile personalizate în locul câmpurilor de sistem

Introdu un TFS 2010 in compania noastra. După o mulțime de lucruri pe personalizările de elemente, am în vedere utilizarea câmpurilor personalizate ca unele câmpuri de sistem.

Un exemplu...

Am câteva cerințe de gestionare pentru câmpul "System.priority". Acest câmp ar trebui să fie setat la "REQUIRED", astfel încât toată lumea trebuie să facă o estimare a priorității unui bug sau o sarcină.

Există probleme cunoscute cu crearea unui câmp mipriority personalizat și cu utilizarea acestuia? (cu excepția întregului personalizat după aceea pentru rapoartele de bază ...) Știu că nu pot șterge câmpurile de sistem, dar pot șterge referințele pentru system.priority din tab-ul layout-ului și apoi im de a folosi propriile mele personalizate ..

Este posibil?

0
Când îmi deschid exploratorul de câmp de lucru, am un câmp numit "Microsoft.VSTS.Common.priority" și pentru acest câmp nu este posibil să-l setați obligatoriu. În afară de asta, cum pot să compun acele "reguli personalizate"? Nu am văzut niciodată un buton "nouă regulă" sau ceva de genul acesta în definiția câmpului.
adăugat autor arauner, sursa
Doriți să aveți cât mai puține câmpuri obligatorii inițial. Puteți impune certitudinea oricărui domeniu în tranziția de la propusă la stat care reprezintă că a fost acceptată. În caz contrar, nu veți putea începe să urmăriți cerințe care încă nu sunt bine definite.
adăugat autor jessehouwing, sursa

1 răspunsuri

Evitați crearea câmpurilor personalizate atunci când cele implicite pot servi scopului. De exemplu: utilizați regula REQUIRED atunci când este necesar:


      

0
adăugat
Ați încercat vreodată să faceți asta? nu este posibil să faci asta ... tfs vă va spune că acest câmp de sistem nu poate fi setat la "REQUIRED"
adăugat autor arauner, sursa
Sigur. Deși există câmpuri care au reguli de restricție, cum ar fi Area and Iteration, câmpul Priority nu este unul dintre ele.
adăugat autor KMoraz, sursa