Nu se poate conecta la ExpressionEngine după ștergerea membrilor din baza de date

Am avut o problemă cu spamul unui membru nou într-un Site de ExpressionEngine. Peste câteva zile, am adunat 20 de membri. Am dezactivat înregistrarea noului membru, dar totuși trebuia să scap de toți membrii străini. Am executat o instrucțiune SQL pentru a șterge toți membrii care nu au făcut niciodată un comentariu sau un mesaj pe forum, dar nu mi-am dat seama că membrul de administrator pe care îl folosesc a fost de asemenea șters. Acum nu mă pot conecta pentru a rezolva problema.

Chiar și un străin, un cont pe care știu că nu l-am șters, nu se mai poate conecta.

Are cineva sugestii care să mă ajute să mă loghez?

editați: folosind ee v 1.6.1

0
Mulțumiri. De fapt, am făcut o copie de rezervă a bazei de date în cazul acestei probleme exacte, dar nu am observat că dump-ul a eșuat după liniile de 44k, la fel ca datele tabelelor membrilor au fost dumpingate
adăugat autor Evan Gillespie, sursa
da, bine să faceți un instantaneu înainte de a face o ștergere de masă. în cazul în care lucrurile se dovedesc greșite.
adăugat autor hakre, sursa
Știu că nu vă ajută acum, dar este întotdeauna o idee bună să faceți o copie de rezervă a bazei dvs. de date atunci când faceți schimbări drastice de genul asta. Ați putea încerca să creați o instalare nouă undeva nouă, să găsiți rândul de admin și să copiați informațiile respective pe site-ul dvs.
adăugat autor jprofitt, sursa
se poate conecta orice alt membru al celor 20k? sau este un caz în care trebuie să vă conectați, pentru a completa un raport de eroare .. de asemenea, orice site decent va avea o copie de siguranță a DB. Trebuie doar să restaurați utilizatorii de admin din acest domeniu.
adăugat autor tereško, sursa

1 răspunsuri

Evan - dacă vă puteți accesa baza de date direct, prin phpMyAdmin sau altfel, creați un membru nou direct fără parolă, apoi utilizați funcția de resetare a parolei (link-ul găsit pe ecranul de conectare EE) pentru a vă genera unul nou și a vă trimite .

Trebuie doar să introduceți valori pentru username , name_name și email_address și să setați group_id code>.

0
adăugat
Acest lucru a funcționat minunat pentru a crea un nou utilizator, dar nu cant log in (util). Dacă introduc parola greșită, revin la ecranul de conectare cu un mesaj de eroare, dar dacă introduc parola corectă, revin la ecranul de conectare fără un mesaj de eroare. Vreo idee?
adăugat autor Evan Gillespie, sursa
Campul unic_id a trebuit să fie populat, de asemenea. Nu pare să conteze cu ce, dar nu am putut să mă înregistrez până nu am scris ceva în câmpul unic_id în exp_members. Acum mă pot conecta. Mulțumesc pentru ajutor.
adăugat autor Evan Gillespie, sursa
Mare răspuns, mulțumesc!
adăugat autor Paul Redmond, sursa
PHP România, Moldova
PHP România, Moldova
173 participanți

Vorbim despre Yii, Laravel, Symphony, MySQL, PgSQL, WP, OpenCart... Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: https://ciupacabra.com @js_ro @node_ro @python_ro @seo_ro @Romania_Bot Offtop: @holywars_ro Joburi: @php_job @Grupuri_IT

MySQL - comunitatea Română
MySQL - comunitatea Română
19 participanți

Comunitatea română a programatorilor MySQL.