Eclipse susține că metodele Commons-Codec nu există

Lucrez la validarea parametrului sign_request din API-ul Facebook, urmând aceste linii directoare , dar mă întâlnesc în probleme care apelează la unele dintre metodele din clasa Base64 din Commons Codec. Am adăugat biblioteca de coduri common 1.6 pentru proiectul meu (imaginea bibliotecilor mele de referință), dar Eclipse se afișează

Constructor cu subliniere roșie

și spunând

Mesaj de eroare (Constructor Base64 (boolean) este nedefinit)

care este ciudat, deoarece se spune altfel .

Am verificat md5-ul descărcării, deci nu e problema.

Orice idei strălucitoare?

0
import org.apache.commons.codec.binary.Base64;
adăugat autor Chaosphere2112, sursa
@Michael: Decodarea în condiții de siguranță a URL-ului, ca pe sergiy.ca/… . Am avut probleme cu procesul de lucru, așa că încerc să urmăresc tutorialul în mod identic cu putință.
adăugat autor Chaosphere2112, sursa
@JBNizet: Ah, mergem acolo. Se pare că GWT include și o versiune de codec comun. Cum se face referire la biblioteca pe care am inclus-o în schimb?
adăugat autor Chaosphere2112, sursa
@JBNizet A apărut acest lucru, a trebuit doar să coborâm codec-ul comun în ordinea de construire.
adăugat autor Chaosphere2112, sursa
Există un motiv pentru care creați o nouă instanță a clasei? Metoda decodeBase64() este statică.
adăugat autor Michael, sursa
@ JBNizet Puteți scrie rapid un răspuns la întrebarea dvs.? În felul acesta, îi ușurează pe ceilalți să vadă soluția.
adăugat autor Michael, sursa
@ JBNizet Oh bine mulțumesc. Trebuie să îl marcați și ca răspuns.
adăugat autor Michael, sursa
Importați clasa Base64 corectă?
adăugat autor Natix, sursa
Asigurați-vă că butonul "Link with Editor" din partea superioară a pachetului explorer este apăsat și faceți clic pe butonul de tip Base64 din editorul dvs. Apoi, verificați dacă fișierul de clasă selectat din editorul de pachete este clasa din commons-codec-1.6.jar sau dacă este o clasă într-un alt jar.
adăugat autor JB Nizet, sursa
@Michael: Tocmai am făcut-o.
adăugat autor JB Nizet, sursa

2 răspunsuri

Bănuiesc că aveți o altă versiune de clase de coduri commons în clasamentul dvs., înainte de borcanul codec-urilor pe care l-ați instalat.

Asigurați-vă că este apăsat butonul "Link with Editor" din partea superioară a pachetului explorer, apoi apăsați ctrl-click pe tipul Base64 din editor. Apoi, verificați dacă fișierul de clasă selectat din editorul de pachete este clasa din commons-codec-1.6.jar sau dacă este o clasă într-un alt jar.

0
adăugat
pentru persoanele care ar putea întâmpina dificultăți în găsirea pictogramei "Link with Editor", verificați acest link pentru fotografierea pe ecran mainelydesign.com/blog/view/…
adăugat autor kitokid, sursa

M-am confruntat cu aceeași problemă. A fost rezolvată după ce am mutat vasul de codec în ordinea de construire. Dar nu am reușit să construiesc proiectul GWT. Aceasta arată următoarea eroare

String cheie = String nou (Base64.decodeBase64 ("xxxx"));

eroare: metoda decodeBase64 în clasa Base64 nu poate fi aplicată tipurilor date; "Argumentul efectiv String nu poate fi convertit în byte [] prin conversia invocării metodei".

JRE continuă să citească pachetul codec din pachetul GWT. Cum puteți rezolva această problemă?

0
adăugat
Dacă aveți o întrebare nouă, vă rugăm să o întrebați făcând clic pe butonul Întrebați întrebarea . Includeți un link la această întrebare dacă aceasta ajută la furnizarea de context.
adăugat autor greg-449, sursa