Crearea modulului de livadă cu motorul de vizualizare aspx

Am o aplicație MVC3 existentă. Această aplicație utilizează motorul de vizualizare Razor ȘI aspx Viewengine (pentru raportarea rapoartelor telerik). Vreau să integrez această aplicație MVC la Orchard (nu a mai fost folosit niciodată Orchard). Intrebarea mea este: Este posibil? pot vizualiza vizualizările cu o vizualizare aspx? multumesc pentru raspunsurile dumneavoastra!

0

1 răspunsuri

Livada poate face aspx, da, dar pentru a face ca această aplicație să funcționeze în interiorul Orchard, va trebui să o transformi într-un modul Orchard. dacă rapoartele aspx nu sunt MVC, dar folosiți postback-uri Webforms, probabil că nu le veți putea utiliza decât dacă le izolați într-o aplicație separată.

Întrebarea care ar trebui întrebată ar fi motivul pentru care doriți să integrați această aplicație MVC către Orchard?

0
adăugat
hi, mulțumesc pentru respone. Vreau să integrez aplicația existentă în livadă pentru că vreau să am câteva funcționalități cms (autentificare, editor, etc.). Sau există o cale mai bună decât integrarea aplicației în livadă? BTW. Ce vrei să spui cu o aplicație separată? O aplicație web separată și face rapoartele cu un iFrame?
adăugat autor luke0815, sursa
Am vrut să mă refer la o aplicație separată IIS, care nu a fost integrată deloc.
adăugat autor Bertrand Le Roy, sursa