Indicați spre un director virtual

Am instalat o aplicație pe Heroku și am folosit un dosar pentru a plasa toate fișierele înăuntru, astfel că acum cererea mea este accesibilă numai din:

http://myapp.heroku.com/app/

Este posibil să creați o rădăcină virtuală la punct

http://myapp.heroku.com -> http://myapp.heroku.com/app/ ?

Ceva similar cu Apache VirtualHost ?:


  ServerAdmin [email protected]
  DocumentRoot /www/docs/host.foo.com
  ServerName host.foo.com
  ErrorLog logs/host.foo.com-error_log
  TransferLog logs/host.foo.com-access_log

Mulțumesc anticipat.

0

2 răspunsuri

Nu poți face nimic cu configurația Apache/Nginx pe Heroku - toate acestea nu au controlul tău. Ai putea face un fel de redirecționare bazată pe PHP în directorul rădăcină în folderul/app sau alternativ rejig repo, astfel încât aplicația să fie nivelul superior.

0
adăugat
Eu stau corectat - asta e misto!
adăugat autor John Beynon, sursa
Gresit, stiva de cedar permite modificarea setărilor apache, consultați răspunsul meu
adăugat autor hakre, sursa
În cazul în care acest lucru nu este posibil (de exemplu, veche/altă platformă/stivă), este posibil să se falsifice acest lucru cu .htaccess și dacă mod_rewrite este disponibil. Parte din aceasta este de a masca fișierele .htaccess ca 404, găsiți o întrebare relevantă aici: Solicitări pentru .htaccess ar trebui să se întoarcă 404 în loc de 403 cealaltă parte pe care nu am reușit să o găsesc repede.
adăugat autor hakre, sursa

Da, puteți configura și apache, dar acest lucru are nevoie de câteva modificări în sistemul dvs.

Am compilat recent o postare pe blog care arată acest lucru (ca ultima parte), și arată cum puteți compila propriile extensii PHP pentru heroku:

PHP pe Heroku, din nou (prin hakre; 20 mai 2012)

Practic funcționează prin extinderea configurației standard cu setările suplimentare într-un alt fișier. Căutați secțiunea Configurați Webroot , de unde începe:

Acum vine următoarea parte complicată care specifică webroot-ul. Specificând webroot-ul are nevoie de puțin mai multe informații despre lucru și de fundal. Aplicațiile CVBacklogs webroot din git-tree sunt src/app/public . Pentru Heroku, în mod implicit, webroot-ul este rădăcina git-copacului. Acest director este mapat intern la /app/www btw. Deci, ceea ce are nevoie este să creezi un cod de Procfile care să pornească un script sh de fiecare dată când nodul web de aplicații Heroku începe. Scriptul respectiv modifică apoi configurația Apache și include configurația proprie care configurează webroot-ul la /app/www/src/app/public . Așadar, creăm procifile, directorul de configurare, scriptul și configurația Apache. Gata?

0
adăugat
Mulțumesc mult partenerului. Asta-i grozav. Multumesc din nou.
adăugat autor glarkou, sursa
PHP România, Moldova
PHP România, Moldova
173 participanți

Vorbim despre Yii, Laravel, Symphony, MySQL, PgSQL, WP, OpenCart... Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: https://ciupacabra.com @js_ro @node_ro @python_ro @seo_ro @Romania_Bot Offtop: @holywars_ro Joburi: @php_job @Grupuri_IT