Google Sketchup cum ar fi modelarea 3D în Rails App

Există o modalitate de a aduce funcția Google Sketchup într-o aplicație pentru șine? Construiți în mod esențial modele 3D în același mod folosind componentele într-o aplicație pentru șine și permiteți unui utilizator final să navigheze diagrama 3D într-un mod similar ca și cum ar fi fost în interiorul aplicației Sketchup?

0

1 răspunsuri

Of course you could do that, as you could do anything involving HTML/JS stuff but this sounds more like a Javascript/HTML5 project to me. And it would mostly involve front-end work, I think.

0
adăugat
Spui "bineînțeles că ai putea face asta" ... Există resurse despre cum să faci asta?
adăugat autor RailsTweeter, sursa
Ne pare rău pentru lipsa de claritate. În esență, vreau să fiu capabil să aduc în Google Sketchup 3d obects și să creez diagrame în interiorul unei aplicații Rails. De exemplu, o aplicație Rails ar putea avea un obiect "petrecere". Vreau să adaug o diagramă obiectului "petrecere". Apoi, cei care intră și văd petrecerea pot vizualiza și diagrama 3D asemănătoare cu cea pe care o faci în aplicația Sketchup actuală (unde poți să rotești într-o modă similară 3D). Sper că este mai clar.
adăugat autor RailsTweeter, sursa
Cum să implementați o aplicație ca aceasta? Sau cum să încorporați această aplicație în aplicația Rails? Dacă e prima, nu este o întrebare ruby on Rails. Dacă acesta este ultimul, ar trebui să redefiniți întrebarea dvs. pentru a fi mai specifică.
adăugat autor Agis, sursa