Windows și Mac bibliotecă XML pentru delphi XE2

Care este cea mai bună bibliotecă (ușor de utilizat, performanță) pentru a gestiona xml pe Delphi XE2. Obiectivele Windows și Mac sunt în minte.

0

3 răspunsuri

Puteți utiliza OmniXML , este:

  1. 100% scrise în delphi
  2. Nu are dependențe exterioare
  3. funcționează pe XE2, nu a testat-o ​​pe OSX

Pe partea de sus a programului OmniXML puteți utiliza SimpleStorage pentru a vă oferi mai multă putere și simplitate în administrarea xml .

0
adăugat
Există, de asemenea, 'OmniXML de Kluug.net'. Acesta este testat pe Win32/Win64 și MacOSX. Consultați kluug.net/omnixml.php
adăugat autor Erwin, sursa

Mă duc de obicei la biblioteca NativeXML, este o bibliotecă xml complet scrisă în codul Delphi și este gratuită. Nu sunt sigur dacă cea mai recentă versiune oferă compatibilitate cu platforma Firemonkey, dar cu câteva modificări ale numelor de unități am testat-o ​​cu succes atunci când Delphi XE2 a fost lansat pentru prima oară.

You can find the component here: http://www.simdesign.nl/xml.html In case the latest version isn't compatible with XE2 yet, there's a topic on the forums about how to make it compatible: http://www.simdesign.nl/forum/viewtopic.php?t=2110

0
adăugat
O folosesc bine în FireMonkey, pe Windows și iOS
adăugat autor mj2008, sursa

Andreano Lanusse are un frumos post pe blog despre utilizarea xml pe Mac. Se pare că:

Când renunți la o componentă TXMLDocument pe designul dvs. DOMVendor implicit MSXML, trebuie să vă schimbați la ADOM xml v4 pentru a sprijini platforma multiplă.

0
adăugat
nu într-adevăr "cruce platformă".
adăugat autor philnext, sursa
OK ... M-am oprit imediat după început, mulțumesc.
adăugat autor philnext, sursa
@philnext: Andreano vorbește în acest articol despre utilizarea xml pe Windows și Mac. La final, el prezintă un exemplu de manipulare a fișierelor xml pe Mac folosind componenta standard TXMLDocument. Delphi XE2 oferă suport xml pentru Windows și Mac out-of-the-box, după cum arată Andreano. Dacă versiunile viitoare ale Delphi suportă alte platforme, este de așteptat ca TXMLDocument să susțină și aceste alte platforme.
adăugat autor Erwin, sursa