moodle se înscrie în mai multe cursuri într-o singură acțiune prin paypal

Am un număr de cursuri în moodle 2.1.3+. De acum am activat înscrierea paypal pentru fiecare curs. Din punct de vedere al studenților, este foarte enervant să se înscrie în curs prin paypal unul câte unul. Vreau să ofer o facilitate de unde studentul se poate înscrie în mai mult de un curs și taxa totală a tuturor cursurilor de înscriere va fi luată prin paypal doar printr-o singură tranzacție.

Cuvintele simple, un coș de cumpărături în care studentul adaugă cursuri la punga de cumpărături și totul va fi dedus prin paypal ca de obicei în orice site de cumpărături online.

Orice sfat despre asta ... TIA

Mulțumesc - KAMAL

0

1 răspunsuri

Aș sugera să aruncați o privire asupra metodei Meta Enrollment. Vă permite să înscrieți toți cei care au acces de la un curs la altul și pot fi utilizați pentru a realiza acest tip de setare.

Pentru a adăuga metoda, accesați cursul pe care doriți să îl copiați la , accesați metodele de înscriere și apoi adăugați o metodă de înscriere meta </​​em>. Ecranul Config vă va oferi o listă de cursuri la care aveți acces la profesor și trebuie doar să selectați cursul cu înscrierea PayPal.

Acesta este un link live, astfel încât dacă înscrierea unei persoane expiră, acestea vor fi eliminate automat din celelalte cursuri.

0
adăugat
Vă mulțumim @Mark. Sigur că o să încercați ..
adăugat autor Kamal, sursa