asp.net AutoPostBack și actualizare

Există o modalitate de a avea activarea automată a unui clic și de a nu avea reîmprospătarea paginii (de unde reintrăm înapoi) când o listă dropdown se schimbă, de exemplu? Am câteva liste de dropdown, iar valorile din cele ulterioare trebuie să se schimbe în funcție de ceea ce este ales în cele superioare. Ce este cel mai bun mod de a face asta? Fiecare DDL este populat din DB.

0
da, se numește panou de actualizare
adăugat autor peroija, sursa

4 răspunsuri

Ați putea menține poziția de defilare între postback-uri destul de ușor

http://msdn.microsoft.com/en -US/biblioteca/system.web.ui.page.maintainscrollpositiononpostback.aspx

2
adăugat

Utilizați un panou de actualizare pentru a realiza acest lucru. O prezentare completă este oferită aici Adăugați elemente în panoul de care aveți nevoie pentru a posta înapoi și numai acea parte a postback-urilor de pagină.

2
adăugat
Desigur. A folosit-o înainte, puțin timp în urmă. Mulțumiri
adăugat autor sd_dracula, sursa

puteți pune toate ddl în updatepanel, iar apoi pagina nu se va repeta în sine.Și DLL-ul dvs. poate fi rebind fără a avea nevoie de un postback complet al paginii. o altă opțiune este de a utiliza dropdown cascadă, există un eșantion în asp.net ajax toolkit samples.It folosește webservices pentru databinding.This methot este mai bine decât folosind updatapanels, dar puțin greu de implementat. http://www.asp.net/ajaxLibrary/AjaxControlToolkitSampleSite/CascadingDropDown/CascadingDropDown.aspx , verificați acest exemplu.

1
adăugat

Noi jQuery AJAX sau pur și simplu utilizați ASP.net UpdatePanel Control

1
adăugat