Valoarea de trecere de la meniul derulant părinte la iframe

Trebuie să transmit o valoare de la un părinte la un iframe (pe un server diferit, nu în controlul meu) și să aibă valoarea să facă o selecție într-un drop-down în iframe.

Exemplu: mydomain.com/?agent=12345 (țintă va fi iframe)

În pagina iframed, meniul derulant are mai multe opțiuni, trebuie să aibă valoarea din url să fie selectată alegerea corespunzătoare selecției când se face clic pe link-ul și pagina este încărcată în iframe.

Este posibilă trecerea la adresa URL sau folosesc JS, PHP? Dacă JS sau PHP, cum?

Mulțumiri.

0

1 răspunsuri

Puteți folosi oricare dintre ele.

Dacă PHP utilizează apoi $ _GET pentru a citi parametrul și când construiește setul de pagini selectat = "selectat" în opțiunea care satisface cerințele.

Dacă JavaScript încărcați pagina în mod normal și apoi încărcați, citiți parametrii și găsiți caseta de selectare și setați corespunzător caseta de selectare.

Veți găsi PHP mai ușor deoarece acesta are parametrul în $ _GET, în timp ce în Javascript trebuie să obțineți URL-ul din șir (deși există functiosn pe web pe care îl puteți utiliza). Dacă utilizați Javascript și nu ați făcut-o înainte, utilizați jQuery pentru a seta caseta de selectare, deoarece există și o mulțime de exemple disponibile online.


Editare răspuns (pentru arhivare, pe baza clarificării comentariilor de mai jos).

Clarificarea a fost faptul că iFrame nu poate fi editat, deoarece aparține unui alt domeniu - astfel încât manipularea trebuie să provină din domeniul părinte.

Bazat pe asta - nu este posibil. Securitatea browserului previne site-urile care manipulează conținut în cadre pe domenii. În caz contrar, veți putea să creați un cadru care să completeze întregul formular pentru utilizator și să îl prezinte în numele acestuia. Singura soluție este să editați cadrul copilului.

1
adăugat
Multumesc pentru raspuns. Nu pot folosi comanda Get deoarece nu am acces la pagina încadrată. (o formă pe un alt server) Formularul este încărcat într-o iframe pe pagina mea, dar vreau ca acesta să aibă întotdeauna un element specific "selectat" într-un drop-down pe formular. Opțiunea selectată va fi întotdeauna aceeași.
adăugat autor Bill, sursa
Bine, multumesc. Bine de stiut.
adăugat autor Bill, sursa
În acest caz "nu - nu ai noroc". Aveți nevoie de JavaScript pentru a accesa DOM-ul din cadrul copilului și nu puteți face acest lucru între domenii. Ne pare rău - prevenirea scripturilor pe mai multe domenii ale browserelor blochează acest lucru în toate circumstanțele. Trebuie să aveți acces la codul pentru cadrele copilului, iar cadrul copilului face schimbarea.
adăugat autor Robbie, sursa
JavaScript, România - Moldova
JavaScript, România - Moldova
328 participanți

Comunitatea Română JavaScript: github.com/js-ro Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: @node_ro, @php_ro, @python_ro, @seo_ro, @RomaniaGroup, @ai_ro, @Grupuri_IT Offtop: @holywars_ro Joburi: @js_jobs_ro Sponsored with ❤️ by ciupacabra.com

PHP România, Moldova
PHP România, Moldova
173 participanți

Vorbim despre Yii, Laravel, Symphony, MySQL, PgSQL, WP, OpenCart... Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: https://ciupacabra.com @js_ro @node_ro @python_ro @seo_ro @Romania_Bot Offtop: @holywars_ro Joburi: @php_job @Grupuri_IT