Diferite posibilități pentru păstrarea activată a unui radio WiFi?

Am citit cât de mult pot să văd despre dezvoltatorii docs pentru Android SDK despre următoarele:

  • Wifelock Wifi
  • WifiManager.WIFI_MODE_FULL_HIGH_PERF
  • Politica privind somnul Wifi

Toți au sens în contextul lor, dar nu pot vedea "imaginea de ansamblu" ca să spun așa.

  1. Cred că atât setarea wifi wakelock cât și setarea WIFI_MODE_FULL_HIGH_PERF înlocuiesc politica de somn a utilizatorilor. Este corect?

  2. Dacă am politica de somn pe "Niciodată" și tocmai am făcut experimental APK: s pentru mine, care descarcă lucruri în fundal prin WiFi, cred că nu am nevoie de încuietoarea Wifi Wake, nici de WIFI_MODE_FULL_HIGH_PERF?

  3. codul pe care l-am văzut folosind un dispozitiv wifi wake lock a obținut o blocare a treptei de putere. Există vreo ocazie în care vreau doar să achiziționez blocarea Wi-Fi, dar nu și blocarea electrică?

2

1 răspunsuri

  1. Dacă dispozitivul intră într-un somn adânc și închide radioul Wi-Fi, încuietoarea wi-fi o va readuce la loc înapoi atunci când se obține blocarea. Corect, acest lucru este indiferent de politica wi-fi.

  2. Cred că o aveți înapoi - întrebarea privind politica spune: "Păstrați Wi-Fi în timpul somnului", deci dacă doriți să evitați necesitatea blocării Wi-Fi, ați alege valoarea opțiunii "Întotdeauna". Aș dori să văd o analiză a consumului de baterii de Wi-Fi rămân conectat, comparativ cu 4G sporadic în somn profund ...

  3. Nu am avut niciodată nevoie sau am folosit un sistem de blocare a trecerii la putere. Doar sistem și Wi-Fi, și totul a mers bine pentru a-mi îndeplini funcțiile dorite.

0
adăugat
Android dezvoltatori, România — Moldova
Android dezvoltatori, România — Moldova
27 participanți

Parteneri: ciupacabra.com, @php_ro, @js_ro, @node_ro iOS: @ro_ios Reguli: https://github.com/js-ro/it-telegram/blob/master/RULES.md