redirecționați și încărcați datele dinamic?

Am un meniu. Fiecare element din meniu este legat de un formular. Deci, în întreaga mea aplicație atunci când un enduser face clic pe elementul de meniu în orice moment pagina care urmează să fie redirecționată către pagina particulară (xyz) și formularul care urmează să fie afișat într-o div pe acea pagină xyz. Poate cineva să-mi dea idee cum să fac asta fie în jquery, fie în JavaScript indiferent de ce este. Am Google mult, dar nu am găsit soluția corectă.

Aici este codul meu ceea ce am scris:

$(document).ready(function() {
$('.load').click(function() {
    window.location.href = 'patient_account.php';
    return false;
    $("a").click(function()
{
$.ajax({
url : $(this).attr("href"),
success : function (data) {
$("#dynamicContent").html(data);
}
});
 return false;
});

Se redirecționează către pagina următoare, dar nu se încarcă formularul referitor la elementul de meniu din pagina unde este necesar.

Multumesc anticipat, Ramsai

0

1 răspunsuri

Pur și simplu utilizați hyperlink-uri

XYZ Form

Îmi pare rău, dar nu înțeleg care este problema cu care te confrunți. Dacă doriți să afișați pagini diferite când faceți clic pe un element de meniu, atunci pur și simplu furnizați un hyperlink.

0
adăugat
dacă eu sunt în xyz.php apoi i faceți clic pe elementul de meniu pagina pentru a fi redirecționat la pqr.php și formularul legat la acel element de meniu care urmează să fie afișat în prescribe div.
adăugat autor ramsai, sursa
am avut în jur de 35 de formulare bazate pe elementul de legătură din meniu și, de asemenea, clinet vrea funcționalitatea care atunci când faceți clic pe elementul de meniu ar trebui să fie redirecționat către pagină și să afișeze formularul de îngrijorare în div în acea pagină Vă mulțumim în avans
adăugat autor ramsai, sursa
am făcut deja acest lucru, dar clientul cere dinamic cu jquery. Deci, eu sunt Google foarte mult, dar nu am fnd-l
adăugat autor ramsai, sursa
Ar trebui să plasați formularul special în divulă prescrisă în pqr.php și să vă conectați la pqr.php din meniul din xyz.php
adăugat autor Obi-Wan Spock, sursa
Apoi faceți 35 de pagini, fiecare cu un formular și redirecționați pur și simplu, așa cum este menționat mai sus. Îmi pare rău, dar acest lucru este foarte simplu. Nu văd de ce poți să faci asta.
adăugat autor Obi-Wan Spock, sursa
Dacă spune dinamic cu jQuery, înseamnă că trebuie să o încărcați în aceeași pagină. Uitați-vă la api.jquery.com/jQuery.ajax
adăugat autor Obi-Wan Spock, sursa