Trimiterea unui iMessage cât mai simplu posibil cu iOS

Vreau să pot trimite în mod programabil un mesaj iMessage fără a mai fi făcut altceva decât să sune o funcție care va trimite un text unui număr cu un mesaj, ambele fiind cutii de text. Aș aprecia cu adevărat un exemplu de cod, așa cum am vânat net, dar nimic nu am găsit că va ajuta. Aceasta nu este pentru o aplicație comercială, doar pentru a putea utiliza cadre private sau orice altceva care va face treaba. Mulțumiri.

10
Jordan, ai reușit vreodată să înțelegi asta? Vreau să fac același lucru și sunt bine în folosirea API-urilor private. Știu că se poate face cu ChatKit.Framework dar nu este sigur cum.
adăugat autor Zia, sursa
@ user2891327 Am ajuns în măsura în care trimite un SMS, dar nu am putut garanta că ar fi un iMessage, cred că cadrele s-au schimbat de când și mi-am pierdut codul. Îmi pare rău că nu mai pot fi de ajutor, dar mult noroc. Problema pe care Apple vrea să o evite (intenția mea inițială, numai scopuri educaționale) este că ați putea seta un cronometru pentru a spama iPhone-ul cuiva făcând în mod esențial o aplicație Denial of Service (DOS).
adăugat autor Jordan, sursa

1 răspunsuri

Singura modalitate de a trimite un mesaj este la framework-ul MessageUI. Există un exemplu de cum se face acest lucru în documentația iOS:

https://developer.apple.com/library/ios/#samplecode/MessageComposer/Introduction/Intro.html#//apple_ref/doc/uid/DTS40010161

Edit: I just noticed this question is a duplicate of this: how to use MessageUI framework to send iMessage messages on iPhone

Correction: It appears that you can use CoreTelephony to send a message:

[[CTMessageCenter sharedMessageCenter] sendSMSWithText: serviciul de mesajeCenter: null toAddress: number];

Comentariul lui Jordan Brown ma condus la asta. Bănuiesc că ar putea să te blocheze de la App Store, dar știu că ai spus că nu ești preocupat de asta.

6
adăugat
Am nevoie de NOT pentru a afișa vizualizarea sms
adăugat autor Jordan, sursa
Nu există o altă întrebare. Am nevoie de cod care va trimite doar un mesaj, iMessage sau text, deoarece nu este de până la aplicație, dar dacă există o conexiune wifi sau nu.
adăugat autor Jordan, sursa
De fapt este posibil. Am mai făcut-o înainte, dar am uitat cum și am pierdut codul. A folosit CoreTelephony
adăugat autor Jordan, sursa
Am importat cadrul, dar cum îl declar, adică #include <>?
adăugat autor Jordan, sursa
Știu, dar nu este posibil. Sistemul iOS nu vă permite să accesați iMessage în nici un fel, cu excepția trimiterii mesajelor SMS, așa cum face exemplul.
adăugat autor woz, sursa
Stau corectat. Am gasit aceasta: theiphonewiki.com/wiki/index.php?title=CoreTelephony. Pare promițătoare.
adăugat autor woz, sursa
Învăț acest lucru împreună cu dvs., dar cred că trebuie să utilizați fișierul antet din răspunsul din această postare: stackoverflow.com/questions/9774919/…
adăugat autor woz, sursa
iOS dezvoltatori, România — Moldova
iOS dezvoltatori, România — Moldova
21 participanți

Parteneri: ciupacabra.com, @php_ro, @js_ro, @node_ro, @seo_ro Android: @ro_android