Utilizarea mai multor tipuri de obiecte într-un drop-down pentru a furniza filtrarea pentru o rețea de date

În proiectul meu ASP.Net C# am o cerință de a afișa o listă care conține atât numele persoanelor, cât și denumirile de birouri.

Când utilizatorul face o selecție, evenimentul este tratat în JavaScript și folosit pentru filtrarea rezultatelor unei rețele. Deci, dacă utilizatorul selectează numele unei persoane din meniul derulant, atunci grila afișează numai rezultatele acelei persoane. Dacă utilizatorul selectează un birou, atunci grilă ar trebui să prezinte rezultatele pentru toate persoanele din biroul respectiv.

Filtrarea este gestionată în JavaScript în evenimentul OnClientDropDownClosed al dropdown.The.Grid și dropdown sunt Telerik nu controlează cele standard BTW.

My question is - what is the best way to determine what type of item the user has selected. The Value for the dropdown item is either the person's name or the office identifier.

Mă gândesc că aș putea să adaug un prefix Value și să fac un test de substring pentru asta, dar asta pare puțin cam nebun ...

există o cale mai bună de a realiza ceea ce vreau?

0

1 răspunsuri

Întrucât există o șansă ca numele biroului și numele persoanei să fie identice, nu putem face o verificare încrucișată pe partea clientului.

Deci, sugestia mea este ca la mai multe valori de birouri cu -1, astfel incat ID-urile de birouri sa fie negative, atunci cand un utilizator selecteaza o valoare, pur si simplu verificati daca valoarea este mai mica decat cea a wow-ului sau altfel este o persoana :)

0
adăugat
În acest caz, vă voi susține ideea de a adăuga un prefix la valoare și mai târziu u poate substring-o.
adăugat autor Imran Balouch, sursa
Mulțumesc pentru răspuns - nu este o idee proastă, dar în acest caz id-ul de birou este un Guid, așa că nu pot face asta.
adăugat autor Chris B, sursa
JavaScript, România - Moldova
JavaScript, România - Moldova
328 participanți

Comunitatea Română JavaScript: github.com/js-ro Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: @node_ro, @php_ro, @python_ro, @seo_ro, @RomaniaGroup, @ai_ro, @Grupuri_IT Offtop: @holywars_ro Joburi: @js_jobs_ro Sponsored with ❤️ by ciupacabra.com