Cum se utilizează comanda "sistem" în MATLAB?

Am verificat documentele despre comanda Mathworks

system 

Încă nu înțeleg complet ideea acestei comenzi. Se pare că această comandă este concepută pentru programe de apel externe, cum ar fi Excel, Word, R etc.

Există alte scopuri de utilizare a acestei comenzi? Dacă nu înțeleg încă ideea sa esențială.

0

3 răspunsuri

    system 

este utilizat pentru executarea comenzilor OS

pentru a apela Excel, Word, etc s-ar putea fi mai bine folosind f.e.

     actxserver()
3
adăugat

În general, se pare că ați apucat comanda în întregime, oferă posibilitatea de a apela comenzi externe de tot felul, inclusiv comenzile sistemului de operare și alte aplicații pe aceleași computere (sau într-adevăr diferite). Vă sugerez să aflați mai multe despre el folosind-o și să nu mai pierdeți timp citind răspunsuri ca aceasta pe SO.

Când aveți întrebări mai specifice și mai detaliate, întrebați-le.

EDIT in response to comment

Da, cu siguranță puteți rula un program R folosind comanda de sistem. De exemplu, dacă aveți un program numit myRprogram.exe și dacă calea dvs. este setată corect comanda Matlab

system('myRprogram.exe') 

ar trebui să executați programul R.

Dacă ceea ce vrei să spui este "pot rula un program R pe care îl scriu în Matlab și trimit la sistemul R run-time la run-time", atunci răspunsul este (probabil, eu nu sunt un expert R) da prea. Ar trebui să puteți scrie ceva de genul:

system('R set.seed(1); num=50; w = rnorm(num+1,0,1)')

Deci, dacă puteți scrie și executa un program R din linia de comandă, îl puteți construi și executa într-un program Matlab.

NOTĂ: Eu nu sunt un programator R, și nu am nici o pretenție că șirul din interiorul apelului către sistem este o modalitate validă de a rula R la linia de comandă. Dacă cineva care citește acest lucru știe mai bine, nu ezitați să editați sau să scrieți un răspuns mai bun.

2
adăugat
Este posibil să scrieți un program R în partea de comanda "sistem" și să-l rulați în MATLAB?
adăugat autor Flying pig, sursa
De asemenea, puteți apela R din MATLAB prin intermediul COM/actxserver.
adăugat autor Sam Roberts, sursa
@WeijieChen Cel puțin în Linux, da. system ("programul meu-program-pentru-a genera-R; Rscript my-R-program.R"); . Dar, desigur, puteți face acest lucru și cu două apeluri separate system atât în ​​Linux, cât și în Windows: system ('my-program-to-generate-R' ('Rscript my-R-program.R'); . În Linux există și comanda unix .
adăugat autor nrz, sursa

După ce folosesc R (D) COM și Matlab R-link-ul pentru o vreme, nu-l recomand. Interfața COM are probleme la parsarea mai multor comenzi și este dificil să se depaneze codul. Vă recomandăm să utilizați o comandă de sistem de la Matlab așa cum este descris în R Wiki . Acest lucru evită, de asemenea, necesitatea de a instala RAndFriends.

0
adăugat