Mergeți multe PDF-uri într-un singur fișier multi-pagină cu tehnologii web

Am multe fișiere PDF dintr-o singură pagină care trebuie îmbinate într-una cu multe pagini (PDF-urile sunt generate din paginile HTML). Mai mult decât atât, trebuie să fie o soluție cross-browser, cross-browser și independentă de tehnologia de backend utilizată pe server (trebuie să funcționeze și să fie ușor de instalat pe Windows, Linux și OS X). M-am gândit să fiu combinat cu PDF.js (de la Mozilla), dar din ceea ce am citit-o face doar PDF-ul propriu-zis sub Firefox și Chrome (deci utilizatorii IE sunt excluși sau nu?). Orice alte opțiuni pentru a face acest lucru într-un browser/mediu web? Acesta va fi folosit într-o aplicație comercială, așadar am nevoie și de o licență adecvată, dacă este vorba de software terță parte.

2
Nu cred că tehnologiile din partea clientului sunt la curent cu acestea în momentul de față. Puteți să ne dați câteva informații despre motivul pentru care nu doriți să faceți acest lucru pe server?
adăugat autor halfer, sursa
Nu ați spus destul de acest lucru, dar : ] ... de ce nu utilizați o tehnologie de tip server care funcționează în toate mediile? GhostScript rulează pe toate.
adăugat autor halfer, sursa
În legătură cu întrebarea privind licența: de la Wikipedia : Ghostscript poate fi, de asemenea, licențiat pentru utilizarea în proprietate proiecte contra cost .
adăugat autor halfer, sursa
Este cu siguranta cazul? Nu v-ați putea cumpăra o licență de integrare? (Nu am idee, dar merită verificat).
adăugat autor halfer, sursa
după cum am spus anterior, pot spune utilizatorilor mei să instaleze phantomjs sau nodejs, dar nu am niciun control asupra tehnologiei backend pe care o folosesc, nici dacă este un server Windows sau unix. De aceea am nevoie de o soluție care să funcționeze pe oricare dintre ele și nu toate libs lucrează în fiecare mediu.
adăugat autor mike_hornbeck, sursa
Puține probleme cu acel unul - licență gratuită numai pentru utilizare non-comercială, fără surse mac și nu este sigur dacă va fi capabil să genereze pdf din html. Este cel mai bine pentru mine să actualizez întrebarea.
adăugat autor mike_hornbeck, sursa
ok, dar apoi fiecare dintre clientii mei ar trebui sa cumpere o licenta atunci cand aranjeaza asta pentru ei insisi si asta nu-mi place.
adăugat autor mike_hornbeck, sursa
Nu, pentru că într-o oarecare măsură poate fi folosit gratuit, atunci compania mea ar pierde bani pe licență. Cred că voi verifica modul pdf.js, așa cum se spune că funcționează pe IE9 și de ceva timp acest lucru poate fi suficient.
adăugat autor mike_hornbeck, sursa
Am eliminat nodurile de la etichetele dvs., deoarece nu doriți o soluție de pe server pe care să o puteți implementa pe nodejs. În ceea ce privește mențiunea despre nod în comentariul dvs., "Pot să le spun utilizatorilor să instaleze phantomjs, sau nodejs, ...", le puteți spune, de asemenea, să utilizeze alte numere de gazilioane de instrumente pdf. Aceasta nu este chiar o întrebare de programare, deoarece vreți ca un software să nu se dezvolte.
adăugat autor hasanyasin, sursa

1 răspunsuri

Nu poți să faci această parte a clientului, decât dacă îți dai drumul. În prezent nu există nimic care să poată gestiona această parte client disponibilă.

Cea mai bună încercare este să încercați să folosiți o parte a serverului, cum ar fi Python + PyPDF , care este destul de platformă.

1
adăugat