Modul rapid și ușor de a posta pe Facebook folosind JavaScript?

Încerc să post un text dintr-un textarea și un link către Facebook fără a utiliza SDK-ul. Motivul pentru care nu pot folosi SDK-ul este că nu pot adăuga canalul.html la rădăcina site-ului. Există o modalitate mai simplă de a posta ceva pe o pagină Facebook? Trebuie să poată posta la o pagină, precum și un feed. Ar fi de asemenea la îndemână ca soluția să poată posta pe Twitter, Google+ și Pinterest (Pinterest nu este la fel de important). Sper că există o anumită bibliotecă JavaScript care vă permite să postați cu ușurință pe site-urile de socializare.

0

1 răspunsuri

Mai întâi, utilizarea SDK-ului funcționează fără un fișier de canal, poate că nu este la fel de performant. În al doilea rând, fișierul de canal nu trebuie să fie în directorul rădăcină, îl puteți plasa cât mai departe în ierarhia directoarelor site-ului dorit - trebuie să fie încărcat din același domeniu și prin același protocol, poate asta e neînțelegerea ta chiar acolo ...?

1
adăugat
Motivul pentru care nu pot să-l pun pe site-ul meu este că este de fapt un addon Firefox care modifică o pagină Web. Nu mi-am dat seama că aș putea să o fac fără; Voi încerca asta. Ar fi în continuare util dacă cineva va scrie o bibliotecă social media.
adăugat autor Ian, sursa
JavaScript, România - Moldova
JavaScript, România - Moldova
328 participanți

Comunitatea Română JavaScript: github.com/js-ro Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: @node_ro, @php_ro, @python_ro, @seo_ro, @RomaniaGroup, @ai_ro, @Grupuri_IT Offtop: @holywars_ro Joburi: @js_jobs_ro Sponsored with ❤️ by ciupacabra.com