Crearea listei de redare Spotify cu aplicația web autonomă

Doresc doar să pot crea o listă de redări prin trimiterea/primirea de solicitări http (o aplicație web autonomă, nu cu aplicațiile Spotify și clientul desktop). Am săpat în jurul documentelor și nu găsesc o soluție clară. Poate cineva să mă îndrepte în direcția cea bună? Mulțumesc anticipat.

4

3 răspunsuri

Puteți să transmiteți o listă de melodii - nu o listă de redare - către playerul desktop adăugând ID-urile unei piste la un link, după cum urmează

Play

UPDATE

As of today there is an api for creating playlists: https://developer.spotify.com/web-api/create-playlist/

11
adăugat
Fuzzy Wuzzy a fost un urs, Fuzzy Wuzzy nu ar fi avut nici un păr !!! Wacka wacka wacka , trebuie să fuzzy tacka !!!
adăugat autor Bitcoin Murderous Maniac, sursa
Acest tip de legătură ar fi minunat dacă ar funcționa! Din păcate, un mesaj spune că acest link nu este suportat de Spotify pentru iPhone, și face ca Spotify să se prăbușească pe Mac ...
adăugat autor Adrien Joly, sursa

Vreau doar să pot crea o listă de redări prin trimitere/primire   solicitări http

Acest lucru nu este posibil în acest moment - Spotify nu are un API web pentru manipularea listelor de redare. Este posibil să fiți capabil să hackați o soluție împreună folosind libSpotify, deși folosirea libSpotify într-un serviciu de server este în acest fel împotriva ToS.

3
adăugat
Mulțumesc, nu răspunsul pe care l-am căutat .. Dar un răspuns, totuși :)
adăugat autor shanemcd, sursa

Poate doriți să consultați https://github.com/liesen/spotify-api-server Este limitat la un singur cont de salvare (cel pe care îl configurați), dar permite crearea/manipularea playlistului prin apeluri RESTish.

1
adăugat