Iframe widget Google Analytics rata de respingere

Am un widget iframe pe care îl încorporez pe site-uri cu un cod de urmărire GA (un nou cod pentru fiecare site în care este încorporat widget-ul). Vom vedea rate de respingere de 55%, dar widget-ul nostru este un site de 1 pagină, așa că mi-aș fi crezut că rata de respingere ar fi fost de 100%. Urmăr un număr de lucruri care se întâmplă în widget-ul nostru folosind evenimente personalizate și nu văd un număr mare de interacțiuni, dar rata de respingere este încă scăzută.

Ce evenimente (nu există reîmprospătarea casetei, totul se face în spatele scenei prin solicitări de asincronizare) ar putea să vadă Google că rata de respingere nu este 100%?

(da, am citit rata de respingere a site-ului Google Analytics sub 100% pe un site cu o singură pagină, nu răspunde cu adevărat la întrebarea mea)

0

1 răspunsuri

_trackEvent() has an optional parameter opt_noninteraction -- from the Event Tracking docs:

În mod implicit, lovitura evenimentului trimisă de _trackEvent() va afecta rata de respingere a unui vizitator. Prin setarea acestui parametru la adevărat, această lovitură de eveniment nu va fi utilizată în calculele privind rata de respingere.

Se pare că aceasta ar putea reprezenta o parte din rata de respingere.

0
adăugat