Poate o găleată Simperium să aibă mai multe apeluri de apel de același tip

Folosesc Simperium (JS, pe client) și am o situație în care trebuie să înregistrez mai mulți manipulatori ready : unul care marchează containerul pe care îl stochez în timpul încărcării finale ( așa că o pot afișa utilizatorului, iar altul care verifică dacă ruta activă în prezent se potrivește cu unul din obiectele pe care tocmai le încărcăm și dacă, în acest caz, re-rulează manipularea rutei.

Lucrul este că, folosind bucket.on (semnal, handler) pare să suprascrie primul manipulator aplicat cu al doilea.

1

1 răspunsuri

Doar un singur manipulator este suportat în acest moment. Cu toate acestea, noi v-am saluta orice feedback.

0
adăugat
Cred că este logic să puteți avea mai mulți manipulatori pe un eveniment. Cu toate acestea, cazul meu poate fi îngust. Practic, am o bibliotecă care transformă o găleată într-o observableArray KnockoutJS, iar o parte din aceasta utilizează gata </​​code> pentru a seta un steag intern. Dar este util ca codul nivelului clientului final să poată seta și un manipulator ready . Am o soluție. O să scriu în detaliu în curând.
adăugat autor Matthew Schinckel, sursa
Ok, vă rog să ne anunțați dacă scrieți. Ceea ce încercați să faceți are sens, nu ar trebui să aibă un impact mare pentru a adăuga acest lucru la bibliotecă, vom face această schimbare.
adăugat autor ecksor, sursa