De ce primesc eroarea "Imposibil de actualizat parola" atunci când suni AzMan?

Fac o verificare de autorizare dintr-o aplicație WinForms cu ajutorul furnizorului de autorizații AzMan de la Enterprise Library și primesc următoarea eroare:

Unable to update the password. The value provided as the current password is incorrect. (Exception from HRESULT: 0x8007052B) (Microsoft.Practices.EnterpriseLibrary.Security.AzMan)


Unable to update the password. The value provided as the current password is incorrect. (Exception from HRESULT: 0x8007052B) (Microsoft.Interop.Security.AzRoles)

Magazinul AzMan este găzduit în ADAM pe un alt computer din același domeniu. Alte computere și utilizatori nu au această problemă. Utilizatorul care a efectuat apelul a citit accesul atât la ADAM, cât și la magazinul AzMan. Calculatorul care execută aplicația WinForms și computerul care execută ADAM sunt ambele pe Windows XP SP2.

Am avut probleme de acces cu AzMan înainte de a fi rezolvat, dar acesta este unul nou ... Ce am lipsit?

0
fr hi bn

1 răspunsuri

Am aflat din jurnalul de evenimente că a apărut o problemă de securitate cu utilizatorul care a sunat la AzMan de la un computer la distanță. Utilizatorul nu a aparținut grupului local de utilizatori pe computerul care execută ADAM/AzMan. Când am corectat că totul a mers din nou.

0
adăugat