Ruby on Rails app 500 eroare de server intern

Pot obține index.html și o pagină de test care să apară în browser din folderul public, dar calea exactă/în calea de control nu vine. Browserul continuă să caute pagina până când o opresc. Funcționează în mediul meu de testare și funcționează în Heroku, dar nu funcționează pe serverul amazon ec2. Eu folosesc Ubuntu 11.10. De ce ar fi asta? Mulțumesc anticipat.

Actualizare: Se pare că am o eroare de 500 de servere interne și controlerul nu este văzut.

1
Este metoda dvs. de controler care încearcă să se conecteze la o mașină care nu este disponibilă în setarea dvs. EC2 (nume de gazdă DB defectuos, nume de gazdă al serverului de așteptare rău etc.)? Puteți adăuga câteva linii de jurnal în metoda dvs. de controler pentru a afla cât de departe în cod este cererea dvs. progresează și acolo prin identificarea gâtului flaconului. Deoarece spuneți că fișierele din folderul public sunt disponibile, presupun că portul 80 este accesibil în instanța dvs. ec2.
adăugat autor brahmana, sursa
Verificați antetele de răspuns pentru solicitările dvs. HTTP către aplicația dvs. Ai revenit la 200? Este nevoie de o perioadă lungă de timp pentru procesarea paginii dvs. (timpi de acces DB lungi)?
adăugat autor Stefan H, sursa
pentru pagina de test am primit 206 - Conținut parțial. Pentru calea/exactă/parcursul pe care l-am primit Când am solicitat adresa URL site-scan.com/ cgi-bin/show_headers.pl de pe acest server a apărut următoarea problemă: 500 - eroare internă a serverului Dacă a apărut această problemă în timp ce ați urmat un link de pe acest site, contactați webmasterul, informându-l despre locația linkului, momentul exact în care a apărut problema și orice informații suplimentare care i-ar putea ajuta să identifice pr
adăugat autor SilverNightaFall, sursa
și am pus acest lucru la începutul dosarului? Ceva ca logger.debug "Am făcut-o aici" Update: Se pare că l-am pus în orice loc în def ... end
adăugat autor SilverNightaFall, sursa
Nimic nu se întâmplă când am pus logger.debug "Am făcut-o aici" în controlorul meu. Pur și simplu căutări și căutări.
adăugat autor SilverNightaFall, sursa

1 răspunsuri

Se pare că am nevoie să distrug activele, făcând una dintre cele mai bune

Adăugând acest lucru în fișierul meu deploy.rb

after "deploy:restart", "deploy:precompile"

namespace :deploy do

  desc "Compile assets"
  task :precompile, :roles => :app do
    run "cd #{release_path} && rake RAILS_ENV=#{rails_env} assets:precompile"
  end

end

Rularea în directorul curent

RAILS_ENV=production rake assets:precompile

Sau adăugați acest lucru în capfile

load 'deploy/assets' 
0
adăugat