Codul funcționează bine pe localhost, dar nu se execută pe gatorhost

Am scris un mic site web în VWD. Îl conduc pe mașina mea de acasă folosind caracteristicile localhost ale VWD. Rulează fără probleme.

Acum istoria. Am avut un server linux cu gatorhost. Le-am schimbat domeniul și tipul serverului meu în ferestre, pentru că am decis să învăț asp.net (c #). Am avut un milion de probleme cu ei ore la telefon. Probleme cu imposibilitatea de a vă conecta atunci când căutați domeniul meu și funcțiile mele de e-mail și funcțiile ftp unde toate mesajele încurcate le-au luat ore să-și dea seama în mai multe apeluri și bilete.

Deci, acum cred că am luat tot de lucru i încărcați site-ul meu prin VWD pe serverul meu (www.contentiousweb.com) Toate meu front-end codul funcționează bine în ceea ce privește validarea formular și link-uri.

Când am lovit butoanele mele de trimitere care ar executa codul meu C# nimic nu se întâmplă deloc. nu un lucru. Când formularele sunt completate greșit, validarea funcționează. Nu am nici o eroare sau nimic. Îmi place nu știu de unde să încep. Este codul meu acolo server cat de mult pot sa ma bazez pe VWD in a fi dreapta pentru ca nu ma pot baza pe sine mea lol.

Fișier Webconfig. (am schimbat pw și e-mail-ul meu)
Mai jos este butonul.

protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
{

if (Page.IsValid)
{
string fileName = Server.MapPath("_TextFiles/ContactForm.txt");
string mailBody = File.ReadAllText(fileName);

mailBody = mailBody.Replace("##Name##", nameBox.Text);
mailBody = mailBody.Replace("##Email##", emailBox.Text);
mailBody = mailBody.Replace("##Subject##", subBox.Text);
mailBody = mailBody.Replace("##Message##", MsgField.Text);

MailMessage myMessage = new MailMessage();
myMessage.Subject = "Response from  Contact Page";
myMessage.Body = mailBody;

myMessage.From = new MailAddress("******", "Contact");
myMessage.To.Add(new MailAddress("******", " Server"));

SmtpClient mySmtpClient = new SmtpClient();
mySmtpClient.Send(myMessage);

Message.Visible = true;
ContactTable.Visible = false;
System.Threading.Thread.Sleep(5000);

}
}

}

Orice ajutor ar fi foarte apreciat. Eu sunt nou si de invatare, dar cu experienta mea si probleme cu hostgator cred ca este ceva de acolo in final, pentru ca totul a fost. eu sunt clueless.

Spuneți-mi dacă există mai multe informații pe care le pot furniza. Vă mulțumim pentru ajutor

În propria mea depanare am găsit această eroare doar acum folosind mozila dev instrumente.

[18:03:28.399] Sys.WebForms.PageRequestManagerServerErrorException: An unknown error occurred while processing the request on the server. The status code returned from the server was: 500 @ http://contentiousweb.com/ScriptResource.axd?d=EJBSV2JIVC3wCtbtVqDWEZfeOsqUeA-l1kZnjjZKvx15e0cjnzPdj4H78hvszmtfrIhAM96VdUstdDjn1xGAbsydMzIjEQeNWDOz2tihnjEjxDW5esVemHLoHR01oIyUBoZTNPd7atx4-EPBnuVlWYbQIeLdoH_eBXy1j9kav6ac2ptv4Cl8sraaDBGXntVH0&t=ffffffff940d030f:1507

Multumesc pentru orice ajutor inca mai caut raspunsuri de sine.

0
[18: 41: 42.938] Sys.WebForms.PageRequestManagerServerErrorException: A apărut o eroare necunoscută în timpul procesării cererii pe server. Codul de stare returnat de la server a fost: 500 @ http://contentiousweb.com/ScriptResource.axd?d=EJBSV2JIVC3wC‌ tbtVqDWEZfeOsqUeA-l1 & zwnj; kZnjjZKvx15e0cjnzPdj & zwnj; 4H78hvszmtfrIhAM96Vd & zwnj; UstdDjn1xGAbsydMzIjE & zwnj; QeNWDOz2tihnjEjxDW5e & zwnj; sVemHLoHR01oIyUBoZTN & zwnj; Pd7atx4- EPBnuVlWYbQI & zwnj; eLdoH_eBXy1j9kav6ac2 & zwnj; ptv4Cl8sraaDBGXntVH0 & zwnj; & t = ffffffff940d030f: & zwnj; 1507
adăugat autor jackncoke, sursa
Orice erori înregistrate în browser sau server?
adăugat autor Marc Gravell, sursa
dreapta, deci serverul este nefericit; Nu pot citi mintea serverului ... va trebui să faceți o logare de eroare pe server
adăugat autor Marc Gravell, sursa

2 răspunsuri

Am plecat. După ce am discutat cu gatorhost pe telefon timp de patru ore, am stabilit că informațiile despre smtp pe care mi le-au furnizat nu ar funcționa. Ma făcut să-mi schimb gazda
Și acum tot nu funcționează erori. Vă mulțumesc tuturor celor care au ajutat cu idei.

3
adăugat
Vă mulțumim pentru că m-ați scos dintr-un jam și m-ați salvat probabil ore suplimentare de la telefon cu ajutorul HostGator.
adăugat autor Scott, sursa

Nu văd în codul dvs. atribuirea numărului de port sau a acreditărilor?

Acest cod ar trebui să funcționeze

// SMTP options
string Host = "smtp.mail.emea.microsoftonline.com";
Int16 Port = 587;
bool SSL = true;
string Username = "[email protected]";
string Password = "mypassword";

// Mail options
string To = "[email protected]";
string From = "[email protected]";
string Subject = "This is a test";
string Body = "It works!";

MailMessage mm = new MailMessage(From, To, Subject, Body);
SmtpClient sc = new SmtpClient(Host, Port);
NetworkCredential netCred = new NetworkCredential(Username, Password);
sc.EnableSsl = SSL;
sc.UseDefaultCredentials = false;
sc.Credentials = netCred;

try
{
   Console.WriteLine("Sending e-mail message...");
  sc.Send(mm);
}
catch (Exception ex)
{
   Console.WriteLine("Error: {0}", ex.ToString());
}
0
adăugat
Am primit același mesaj de eroare exact cu acest cod. Apel pe port și acreditările din fișierul meu webconfig. Am testat-o ​​și funcționează excelent pe o localitate. asta este ceea ce nu înțeleg cât de diferit este o gazdă locală. Vă mulțumesc foarte mult pentru răspunsul deși.
adăugat autor jackncoke, sursa
Poate fi o parte gazdă? Am avut atât de multe probleme care s-au dovedit a fi partea gazdă înainte de asta, încât mă lasă sceptică.
adăugat autor jackncoke, sursa
Până acum am încercat și problema cu care mă confrunt acum este că doar smtp.live.com funcționează ca un server smtp. (numai serverul smtp pe care îl am este unul pe care mi-a dat-o gatorhost, dar nu am reușit să-l ajung să funcționeze la nivel local sau pe web). Dacă smtp.live.com pe portul 587 funcționează la nivel local, nu ar trebui să îl pot folosi serverul meu web? gatorhost-l ca un port alternativ, singurul lucru pe care am putut vedea poate că-mi da o problemă este că nu este un port SSL pe care încerc să-l folosesc SSL.
adăugat autor jackncoke, sursa
adăugat autor Internet Engineer, sursa
JavaScript, România - Moldova
JavaScript, România - Moldova
328 participanți

Comunitatea Română JavaScript: github.com/js-ro Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: @node_ro, @php_ro, @python_ro, @seo_ro, @RomaniaGroup, @ai_ro, @Grupuri_IT Offtop: @holywars_ro Joburi: @js_jobs_ro Sponsored with ❤️ by ciupacabra.com