saas/metodologii de servicii web cum ar fi Twelve-Factor App?

Ce sunt unele metodologii pentru saas/web-service, altele decât aplicație cu 12 factori ? Nu caut manifestări precum Agile sau Meșteșug, dar mai degrabă metodologii care oferă specificul modului de proiectare și arhitectură a sistemelor.

2

1 răspunsuri

O privire de ansamblu asupra agilității orientate spre servicii: Metode pentru o arhitectură orientată spre servicii (SOA) de succes dezvoltare de IBM Architects.

O perspectivă academică asupra metodologiei de proiectare și dezvoltare orientată spre servicii .

0
adăugat
Toate acestea sunt cadre largi pentru organizare și proces. Ei nu au o metodologie specifică în jurul unor lucruri precum interfețele, logarea, configurarea etc.
adăugat autor SFun28, sursa
Să fie de acord să nu fi de acord și să vorbim despre conținut. Cred că sistemele ar trebui să fie simple și că descrierea acestora nu ar trebui să utilizeze un limbaj abstract și vag. Cadrele din cadrul postului dvs. utilizează consultant prototip - vorbiți (vreau să spun că într-un mod roșu-pavilion). Păreți pe o planetă diferită de aplicația cu 12 factori.
adăugat autor SFun28, sursa
Acestea sunt toate "metodologii care oferă specificații privind modul de proiectare și arhitectură a sistemelor". Sistemele SOA nu necesită nici o abordare metodologică specială și, de fapt, Zachman și TOGAF nu acoperă în mare măsură logarea, configurarea și înregistrarea (auditul). În primul rând, SAAS este un model de afaceri. Faptul că vizați arhitectura este SOA este imaterial la nivel de metodologie, dar este tractabil la metode agile atunci când este un nou domeniu țintă pentru participanți, din cauza oportunității de a testa prea mult abordarea și ipotezele dvs. devreme.
adăugat autor Martin Spamer, sursa
JavaScript, România - Moldova
JavaScript, România - Moldova
328 participanți

Comunitatea Română JavaScript: github.com/js-ro Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: @node_ro, @php_ro, @python_ro, @seo_ro, @RomaniaGroup, @ai_ro, @Grupuri_IT Offtop: @holywars_ro Joburi: @js_jobs_ro Sponsored with ❤️ by ciupacabra.com