Există o alternativă viabilă la ImageCR3?

Mă bazez pe ImageCR3 pentru o serie de site-uri. Cu toate acestea, m-am confruntat cu o varietate de limitări cu ea în ultimii câțiva ani (cu un singur filet, fără ancora de recoltare etc.) și toate e-mailurile mele către adresele de suport au fost ignorate. Deci, caut o alternativă.

Primul meu gând a fost CFImage, dar pare să producă o calitate prea mică pentru aceeași dimensiune a imaginii și pare excesiv de lentă. Există vreo altă unealtă care poate face ceea ce face ImageCR, la fel de eficient ca și ImageCR, pe care îl pot folosi în schimb? Sau sunt cel mai bine să încărc jpg-ul în CFImage, decuparea și salvarea ca PNG, apoi încărcarea PNG-ului în ImageCR pentru restul ediției?

Folosesc ColdFusion MX 7 și ColdFusion MX 9 (în curând toți care vor fi migrați la acesta din urmă).

0

1 răspunsuri

ImageMagick? Pare să lucreze ca un farmec.

0
adăugat
M-am decis să rămân cu ImageCR pentru miniaturi și să-l aduc pe CFImage în decursul comenzilor, deocamdată. Dar după examinare, ImageMagick pare a fi alegerea potrivită pentru locul în care vreau să fiu o dată ce crește încărcarea. De asemenea, am dat peste cfx_OpenImage, care se bazează pe IM, așadar pot merge cu asta. Mulțumesc că ai început să merg pe calea cea bună. :)
adăugat autor Nicholas, sursa