Conversia fluxului de memorie în fluxul de fișiere în c #

Eu sunt obtinerea unor date xml din baza de date.Utilizând itextsharp.dll, eu sunt de conversie care fișier xml în PDF și stocarea într-o locație fizică (d: \ mydata) .Apoi, eu sunt de conversie fișier PDF de cale fizică la octeți de array pentru a afișa în html.                                  Poate cineva să-mi spună cum să obțin același lucru fără să folosesc calea fizică.

0
Nu este clar cum faci vreunul din aceste lucruri, și se pare că vrei ca să inversezi titlul tău. Citiți tinyurl.com/so-hints și editați-vă întrebarea pentru a fi mai clară.
adăugat autor Jon Skeet, sursa
@sid, titlul pare să fie înapoi de la întrebarea dvs. ... Luați în considerare editarea. Și adăugați exemplul de cod relevant mic la întrebarea dvs. în timp ce editați titlul întrebării.
adăugat autor Alexei Levenkov, sursa
Dacă trebuie să utilizați un fișier fizic, nu utilizați o matrice octet. Deschideți FileStream în fișierul fizic utilizând File.Open. Dacă utilizați .NET 4, puteți seta Response.ContentType la aplicație/pdf și utilizați metoda CopyTo din FileStream pentru ao trimite la Response.OutputStream.
adăugat autor JamieSee, sursa
Nu ați trimis suficiente detalii pentru a vă spune cum să evitați utilizarea unei căi fizice. Care este rezultatul real al creării fișierului PDF înainte de a scrie fișierul fizic? Sau fișierul dvs. de creare PDF nu expune asta?
adăugat autor JamieSee, sursa
Puteți adăuga codul folosit pentru a scrie fișierul pdf într-un fișier? În schimb, veți dori să utilizați un MemoryStream.
adăugat autor agent-j, sursa