InvokeMethod de flux de lucru Windows 4 poate întâlni excepția C0000005

Vă mulțumim că ați citit mai întâi.

Am creat o aplicație wpf care a relocat designerul, setul de instrumente și proprietățile fluxului de lucru Windows. Ideea mea este foarte simplă, că vreau să fiu vizualizată la runtime despre fluxul meu de lucru și să le proiectez și în runtime.

PROBLEMA:

Acum, încerc să invoc o metodă a unei clase sub același spațiu de nume al întregii aplicații. Clasa se numește MyTwsClass. Vă rugăm să aruncați o privire mai jos:

enter image description here

Este extrem de simplă. TwsClass este dintr-un ActiveX de Referință al Software-ului Interactiv Broker Trading. Acest ActiveX oferă pur și simplu metoda și evenimentul pentru a comunica cu contul dvs. În regulă, implementez metoda MyConnect() după cum puteți vedea și această metodă stabilește pur și simplu unele variabile de șir și int ca parametri ai metodei de conectare de la TwsClass. Am observat că nu am putut seta metoda MyTwsClass sau MyConnect ca statică.

Now, at runtime designer, I try to invoke the MyConnect method. First of all, picture below:enter image description here

Din moment ce MyTwsClass nu ar putea fi o clasa statica cu metoda statica (cred ca este pentru ca moșteneste din clasa ActiveX TwsClass, nu sunt sigur ca un newbie.) Deci, vreau sa invoc in metoda instantei. Nu are plângeri înainte să ruleze fluxul de lucru. După ce executați acest lucru, mă aștept să fiu capabil să mă conectez la API-ul software-ului de tranzacționare.

Acum execut fluxul de lucru:

enter image description here

Imediat după ce am făcut clic pe butonul de derulare, rulează și am apărut o fereastră pop-up pentru a-mi spune că APP sa prăbușit cu codul de excepție C0000005. Dacă fac clic pe opțiunea de închidere, aplicația mea wpf va fi închisă. Dar înainte de a-l închide, am putut vedea că ACTUALLY wpf prăbușit efectiv conectat la API, după cum puteți vedea în imaginea de mai sus pentru a-mi spune că 1 este conectat ......

Am încercat tot ce am putut pentru a verifica această problemă pe Internet. Sunt un fel de sens că totul din cauza unei probleme în cadrul procesului Interop sau COM între WPF-ul meu și ActiveX de referință ca fereastra de eroare indică faptul că TwsSocket.dll este motivul.

Dar nu am putut să-mi dau seama .....

0
Nu sunt foarte clar unde locuiți cu probleme. Puteți să izolați problema într-o singură tehnologie, fie că este vorba de WWF, interacțiune ActiveX etc. De asemenea, deoarece majoritatea dintre noi nu vor avea biblioteca TWS, mă întreb dacă puteți repeta aceeași problemă utilizând o bibliotecă ActiveX care cei mai mulți dintre noi au (cum ar fi Office poate).
adăugat autor John MacIntyre, sursa
De asemenea, este posibil să doriți să contactați asistența tehnică TWS și să-i avertizați la această întrebare, deoarece sunt probabil cei mai buni oameni care răspund.
adăugat autor John MacIntyre, sursa