Cum să rezolvați un controler de navigație în interiorul unui controler de bare de tab-uri?

Am urmatoarea situatie: incepe cu un ecran de conectare (pe care nu vreau sa am bare de instrumente sau bare de taburi). Dupa ce utilizatorul sa inregistrat, vreau sa afis un bar cu mai multe optiuni, fiecare dintre ele putandu- propria ierarhie de vizualizare. Astfel, este necesar ca fiecare dintre aceste file să aibă capacități de controler de navigare.

Astfel, soluția cea mai imediată ar fi aceea de a avea un controler de bara de tab și apoi fiecare secțiune (3 în total) să aibă propriul controler de navigație. Cu toate acestea, problema este că vreau ca fiecare pagină din întreaga aplicație să aibă un buton de deconectare care le va aduce înapoi la primul ecran.

Aș putea să văd de la butonul de deconectare a fiecărei pagini la început, dar acest lucru pare greșit. Aș putea, de asemenea, să pun controlerul de bara în interiorul controlerului de navigație; totuși am auzit că controlorii de navigație ar trebui să fie întotdeauna în interiorul controlerelor bar tab și niciodată invers.

Orice sugestii

0

2 răspunsuri

Dacă controlerul vizualizare rădăcină pentru fiecare UINavigationController este ecranul de conectare, de ce să nu faceți doar un buton de deconectare atribuit self.navigationItem.rightBarButtonItem pentru fiecare vizualizare corespunzătoare. Când faceți clic pe el, acesta poate apela funcția de deconectare și apoi popToRootViewControllerAnimated: pentru a vă readuce la ecranul de conectare.

Puteți utiliza setNavigationBarHidden: animat: în orice vizualizare pe care doriți sau nu doriți ca bara de navigare să fie afișată.

0
adăugat

Prezentați-vă ecranul "conectare" ca un controler de vizualizare modal pe partea superioară a controlerului de bare de tab-uri al controlorilor de navigare. Ori de câte ori vă deconectați de oriunde din aplicație, prezentați o nouă vizualizare modală de conectare și apoi puteți reseta starea celorlalte controlere în timp ce acestea nu mai sunt vizibile. La conectare, refuzați modulul și dezvăluiți controlerul de bara de tab-uri și orice conține.

0
adăugat
iOS dezvoltatori, România — Moldova
iOS dezvoltatori, România — Moldova
21 participanți

Parteneri: ciupacabra.com, @php_ro, @js_ro, @node_ro, @seo_ro Android: @ro_android