Creați RDF cu noduri imbricate în Apache Jena

O întrebare similară a fost pusă deja aici Cum să obțineți RDF/XML imbricate din Jena ? .

Nu am găsit răspunsul util: În calitate de autor, vreau să scriu ceva de genul:

... ... . . .

Raspunsul a fost dat ca in RDF trebuie sa te gandesti la triple, dar nu aplica asta aici?

  • (Adresa, are stradă, ...)
  • (Adresa, are cod poștal, ...)
  • (Persoană, are adresa, ...)

Un alt motiv pentru care îmi cer, am folosit Jena Bean pentru a genera RDF din modelul meu de clasă Java și rezultatul a fost, de asemenea, o structură imbricată. Acum vreau să fac același lucru și cu Apache Jena și nu pot să-mi dau seama, nici un indiciu în document, am încercat-o, nici o idee până acum.

0
Asta este, mulțumesc! Dacă creezi un răspuns, o accept.
adăugat autor Mahoni, sursa
Ați încercat tutorialul oficial? Sa demonstrat cum să faci ceea ce întrebi. Folosesc un dicționar predefinit pentru spațiul de nume VCard, care vine cu jaruri Jena, dar este ușor să definiți propriul dicționar imediat după o privire la cele predefinite. Iată tutorialul jena.apache.org/tutorials/rdf_api.html#ch-Introduction
adăugat autor toniedzwiedz, sursa
Am actualizat răspunsul meu pentru a vă îndrepta către un instrument foarte bun de care veți avea nevoie în timp ce scrieți RDF. Asigurați-vă că ați verificat-o.
adăugat autor toniedzwiedz, sursa

1 răspunsuri

Ați încercat tutorialul oficial? Sa demonstrat cum să faci ceea ce întrebi.

Folosesc un dicționar predefinit pentru spațiul de nume VCard, care vine cu jaruri Jena, dar este ușor să definiți propriul dicționar imediat după o privire la cele predefinite.

Iată tutorialul http://jena.apache.org/tutorials/rdf_api.html# ch-Introducere

De asemenea, trebuie să verificați validatorul RDF: http://www.w3.org/RDF/Validator/ Aceasta vă permite să vă validați RDF (care ar fi ghicit) și, de asemenea, să o vizualizați ca un grafic. Vă ajută într-adevăr să vedeți și să realizați greșelile pe care le faceți în crearea unei ontologii. Mi-a salvat multe eforturi și frustrare.

0
adăugat