Butoanele radio IE7 resetați sau suprascrieți CSS

intrebare rapida...

există o modalitate de a reseta stilul CSS al butoanelor radio în IE7? Vreau să spun ... am o pagină care are o mulțime de stil CSS, la un moment dat din nenumăratele stiluri aplicate, au "atins" butoanele radio cu stilul de intrare și, din câte am descoperit, în IE7, dacă atingeți o proprietate culoare cu radiourile pe care le pierdeți toate stilul implicit, lăsându-vă cu un buton radio urât negru, în loc de cel verde implicit.

din moment ce nu pot modifica stilul deja făcut, există o modalitate de a suprascrie sau de a reseta regulile anterioare și lăsați-o pe cea implicită să preia?

dacă bifați această pagină în IE7, puteți vedea ce vreau sa spun ... (radiouri 1 si 2)

EDITAȚI | ×:

<html>
<head>

</head>
<body>
    <input type="radio" id="el02">
    

</body>
</html>

Dacă bifați acest cod în IE7, veți vedea cum se pierde întregul stil și nu ar trebui.

Există în mod evident o șansă să fac ceva greșit, dacă este așa, vă rog să fiți atât de buni încât să mă îndreptați spre valoarea corectă pentru a reveni la stil.

0
Legăturile sunt minunate, însă includ întotdeauna marcajul/codul relevant în întrebarea însăși . De ce: meta.stackexchange.com/questions/118392/…
adăugat autor T.J. Crowder, sursa

1 răspunsuri

This question has already been asked, right here: Reset input style for checkboxes to default in IE and the answer is to modify your previous CSS, an explanation was posted in a similar question here: https://stackoverflow.com/a/381135/1419432

0
adăugat
Mulțumesc mult pentru link-urile dvs., le-am verificat înainte de a-mi cere Q, dar nici unul dintre ei nu rezolvă destul problema mea, deoarece chiar dacă "anulați" schimbarea stilului dvs. (verificați editarea mea) IE nu redă stilul implicit, răspunsurile din legătura dată.
adăugat autor noobroot, sursa
da asta am crezut, multumesc mult.
adăugat autor noobroot, sursa
Atâta timp cât stilurile dvs. au atins stilul implicit, nu există nicio modalitate de a reveni, puteți încerca să imitați stilul prestabilit cu CSS și să-l serviți utilizatorilor prin intermediul comentariilor condiționate.
adăugat autor Alma, sursa