Cel mai bun client de subversiune pentru Windows Vista (64 biți)

Am folosit TortoiseSVN într-un mediu Windows ceva timp. Se pare că este foarte complexă și integrată frumos în shell-ul Windows și, mai important, este destul de nedureros să-i înveți pe colegii cu puțină sau fără experiență în controlul sursei. Cu toate acestea , de vreme ce ne-am mutat în Windows Vista 64bit, Tortoise a fost foarte buggy și pare să provoace o mulțime de anomalii explorer.exe și accidente. Acest lucru sa întâmplat atât cu versiuni mai vechi ale software-ului, cât și cu cea mai recentă versiune (1.5.1 build 13563).

Am fost curios daca cineva are sugestii pentru alti clienti Subversion care vor rula pe Windows (in special Vista 64bit). Dezvoltatorii folosesc aici o varietate de editori de text, astfel încât utilizarea Visual Studio sau Dreamweaver pentru SVN nu este ideală.

Am auzit lucruri mari despre Cornerstone , și-ar iubi ceva similar pentru Windows, dacă acesta există.


Corectez problemele Vista / Explorer cu Tortoise, deoarece acestea apar în mod normal când folosesc funcționalitatea în Tortoise. Uneori, ridicarea ecranului "îmbinare" va determina pornirea foarte ciudată a GUI-ului și, eventual, suspendarea sau prăbușirea.

Nu am văzut 1.5.2 - instalez acum, poate că asta va rezolva unele dintre problemele mele.

0
fr hi bn

8 răspunsuri

Am folosit o mulțime de erori ale Explorer-ului (pe 32 de biți) cauzate de Tortoise. Se pare că au dispărut de când am folosit setările căii Include / Exclude în configurația "Suprapuneri de icoane" din TSVN. Restricționarea suprapunerilor de pictograme la anumite directoare în care îmi păstrez sursa a făcut acest lucru mult mai stabil.

0
adăugat

TortoiseSVN în combinație cu VisualSVN pentru Visual Studio.

0
adăugat

Am și eu un accident de explorator în Vista (nu sunt în versiunea 64Bit, deși). Folosesc Vista Super Saijen (sau orice numesc cea mai scumpa versiune). Nu am probleme cu Tortoise.

Exploratorul meu, totuși, se prăbușește în fiecare zi (câteodată de mai multe ori pe zi dacă are o zi "oprită"). Nu sunt sigur că este cauzată de TortoiseSVN. Din ceea ce aud, exploratorul se prăbușește foarte mult în Vista ...

Ați încercat să dezinstalați Tortoise și să utilizați Windows pentru o zi sau două și să vedeți dacă încă se blochează? Reporniți computerul cel puțin o dată pe zi (Se pare că mai mult mă duc între repornire, cu atât mai rău se întâmplă accidentele)?

0
adăugat

Tortoise SVN cu Ankhsvn pentru VS 2005

0
adăugat

Voi primi răspunsul lui Diago. Folosesc TortoiseSVN pe Vista x64 destul de greu.

Am făcut upgrade direct dintr-o versiune mai veche la 1.5.2, dar nu am folosit niciodată 1.5.1. Ați încercat 1.5.2?

0
adăugat
Uită-te la data în care comentezi clovni! Comentariile nu au existat în SO în august 2008, iar cei dintre noi care au postat nu au nevoie de prelegeri despre cum să le folosească acum ...
adăugat autor Will Dean, sursa

Am instalat Tortoise, dar rareori îl folosesc peste SmartSVN . Este o aplicație bazată pe Java și astfel nu arată ca o aplicație Windows nativă, dar funcționează foarte bine. Există o versiune gratuită cu funcționalitate redusă, dar versiunea plătită nu este foarte scumpă (79 USD) și merită banii. Cel mai mare beneficiu pe care îl găsesc este o vizualizare în timp real, similară cu funcția "verificați modificările" din Tortoise, care se reîmprospătează automat de fiecare dată când interfața cu utilizatorul se concentrează. Puteți vedea cu ușurință ce ați schimbat pe întregul copac sursă. De asemenea, are integrare shell, deși nu pot să comentez această caracteristică deoarece nu am instalat-o, deoarece am instalat deja Tortoise.

0
adăugat

Rulați atât clienți de 32 și 64 de biți .... altfel instanțele de explorator lansate din procesele 32bit (inclusiv dialogurile de încărcare și salvare) nu vor avea meniuri de Tortoise.

De asemenea, faceți upgrade la cel mai recent 1.5.3 la momentul răspunsului.

0
adăugat

Am folosit versiunea 64Bit a TortoiseSVN de-a lungul varstei si nu am avut niciodata probleme cu Windows 64Bit sau Vista 64Bit. În prezent, nu sunt conștient de alți clienți asemănători SVN care lucrează pe Vista. Este posibil ca problema să se afle în configurația TortoiseSVN sau chiar instalarea lui Vista? Problema apare la nativ sau la SP 1?

0
adăugat
Aceasta îmi reflectă experiența; în timp ce eu cred că PO are probleme în mediul său, cu siguranță nu sunt ceva inerent la Vista 64 / Tortoise SVN
adăugat autor DrStalker, sursa
QFT. Am avut doar o stație de lucru pe 64 de biți în ultimii trei ani, care rulează Tortoise de la 1.4 la cel mai recent 1.5.x. Aș merge atât de departe încât să caracterizez experiența ca "solid rock"
adăugat autor anelson, sursa