Site Web ASP.NET sau Proiect Web

Possible Duplicate:
ASP.NET: Web Site or Web Application?

La crearea unui nou proiect ASP.NET în Visual Studio ar trebui să aleg să creez: site sau proiect?

Înțeleg că proiectul pentru aplicații web a fost modul de a face acest lucru înapoi cu VS 2003, dar este încă aplicabil astăzi? Care sunt unele dintre avertismentele care folosesc una peste alta?

0
fr hi bn
Rețineți una dintre caracteristicile cele mai convingătoare ale proiectelor Web: Integrarea SVN , care pur și simplu nu este posibil în mod corespunzător cu site-urile Web.
adăugat autor Michael Stum, sursa
Modul de site a fost adăugat pentru utilizatorii confuzi ai Interdev ;-) Există o anumită ușurință de întreținere având locația și proiectul același lucru, dar pentru lucruri cum ar fi asamblarea externă a ansamblului, lucrurile fac mai complicate. Nu mai este implicit - MS pare să se fi întors la proiecte. Personal prefer modul de proiect.
adăugat autor Keith, sursa
Oamenii au acoperit deja toate unghiurile majore aici .. Mi se pare că aplicațiile web sunt utile pentru acele aplicații "rapide și murdare". Codul de verificare a conceptului etc. Am tendința să fac aproape "Web Project" pe pilot automat acum: )
adăugat autor Rob Cooper, sursa
Prefer programe web pentru două motive: 1. integrarea SVN sau VSS 2. generarea de ajutor pentru dezvoltatori XML
adăugat autor Biri, sursa
Unele detalii de la Apress? Pro ASP.NET 3.5 în C# 2008 Second Edition Site-uri Web și Proiecte Web
adăugat autor Amr Elgarhy, sursa

2 răspunsuri

Există un grafic de comparare destul de bun pe MSDN .

Proiectele de site-uri web sunt simple, deoarece toate fișierele adăugate în folderele de proiect sunt compilate și incluse automat, care se presupune că au fost adăugate pentru a fi mai plăcute pentru dezvoltatorii clasici ASP și PHP. Odată ce beneficiați este faptul că include furnizorii de servicii de construire, care permit ca anumite acțiuni să fie asociate cu un tip de fișier - aceasta este modul în care prima versiune a SubSonic va reconstrui stratul de acces la date atunci când ați adăugat un fișier .abp pe site.

Proiectele de aplicații web sunt mult mai flexibile. De exemplu, toate bibliotecile de clasă dintr-un Project Website trebuie să fie în folderul App_Code, ceea ce este frustrant într-o aplicație complexă. Există o mulțime de scenarii care nu funcționează pentru un proiect de site web.

Puteți converti de la un la altul, deși dacă nu sunteți sigur că vă recomand să începeți cu o aplicație Web.

0
adăugat

Sunt foarte dezacord cu unele din ceea ce Site-uri web și proiecte Web .

În primul rând, nu a fost nici un grup "mic" de dezvoltatori care s-au răzvrătit - aș sugera că majoritatea dintre noi, care nu au fost întrebați dacă vrem să schimbăm complet modul în care ne-am dezvoltat. Cu siguranță nu m-au întrebat dacă vroiam să pierd șase săptămâni de timp de dezvoltare, imaginându-i ce au făcut pentru a rupe un serviciu web perfect bun.

Nu a fost lansat un "download" MS - a fost VS2005 SP1, și l-au eliberat destul de repede.

În plusses lor pentru dezvoltare fără proiect, comanda "Copiați proiectul" funcționează foarte bine, și nu trebuie să evităm depanarea sau fișierele de proiect; puteți muta paginile în jurul valorii de - dacă nu utilizați controlul sursă; de unde au ei că trebuie să blocheze fișierele de proiect pentru a colabora? Ce folosesc pentru controlul sursei?

Aș adăuga, de asemenea, o singură întrebare la dezbatere: ce este atât de special în ceea ce privește site-urile web că ar trebui să fie singurul tip de "proiect" (din câte știu) care nu folosește un fișier "proiect"? Nu mă pot gândi la nimic, cu excepția cazului în care Microsoft credea că dezvoltatorii web erau prea simple pentru a înțelege proiectele.

Desigur, dacă cineva știe despre orice alt tip de proiect "Visual Studio" care nu utilizează un fișier de proiect, aș fi recunoscător să fiu informat despre asta.

0
adăugat