Magento afișând meniul de sus de două ori

Magento afișează meniul de sus (categorii) de două ori după upgrade, a se vedea captura de ecran.

It seems to me that the top.phtml is being executed twice by the line <?php echo $this->getChildHtml('topMenu') ?> in the file header.phtml.

Am încercat trecerea la codul implicit (de exemplu, din tema de bază/implicită) pentru fiecare dintre aceste fișiere, dar obțin același rezultat. De asemenea, am verificat administratorul backend-ului și când aleg o categorie și selectez "NU" din Include în meniul de navigare categoria dispare de la ambele iterații ale meniului.

Poate cineva să sugereze o posibilă soluție sau un curs de acțiune.

Magento Community Edition 1.7.0.0

enter image description here

EDIT: I have discovered that setting system>config>design>themes>layout to the original ( downloaded ) theme as opposed to my own makes the problem go away, however I have layout mods I need to keep so I still need to isolate the problem

0

3 răspunsuri

Comparați aspectul actual al paginii cu dimensiunea anterioară sau baza și vedeți dacă adăugați probabil din nou meniul de sus. Navigarea este definită în acest bloc în pagina.xml


  
  

Aruncați o privire în folderul dvs. de design pentru top.menu sau catalog.topnav șir și vedeți dacă acestea sunt reproduse oriunde altundeva.

0
adăugat
Am verificat pagina.xml, dar nici tema instalată, nici versiunea mea modală folosită, pagina.xml, așa că pare să vină din base/default/layout/page.xml În fișierul respectiv codul
adăugat autor byronyasgur, sursa
eliminarea întregului bloc elimină ambele meniuri. BTW Am dezactivat și amânat cache-ul
adăugat autor byronyasgur, sursa
local.xml: da, una în tema originală și o altă versiune modificată în propria mea temă; dar am dezactivat ambele și problema persistă ... Am încercat să pun var_dump ( FILE ) în pagina/html/topmenu.phtml dar nu am obținut nimic din ea, adică nu o eroare, t iesi nimic, de fapt nu stii ce astepti sa vezi aici TBH. Am de gând să comutați afișajul înapoi la tema prestabilită și să vedem dacă problema persistă acolo.
adăugat autor byronyasgur, sursa
ai vrut sa pui var dump in template/catalog/navigation/top.phtml oricum ... Nu inteleg foarte bine magento in acest stadiu dar nu pot vedea ca topmenu.phtml este de fapt folosit pentru orice. .. oricum atunci când am pus var_dump în top.phtml I a lua aceeași ieșire de două ori
adăugat autor byronyasgur, sursa
Am descoperit că setarea sistemului> config> design> teme> layout la tema originală (descărcată) spre deosebire de propria mea face problema să dispară, cu toate acestea am moduri de aspect am nevoie pentru a păstra, așa că am nevoie stil pentru a izola problema - Voi actualiza întrebarea de mai sus și voi încerca să eliminăm toate modurile și să le adăugăm unul câte unul și să vedem unde mă ajută.
adăugat autor byronyasgur, sursa
Am urmărit-o în catalog.xml ... tema mea a avut " ` acolo, care sunt sigur că trebuie să fi fost în copia fișierului original de bază ... (deci cred că sugerez că cea mai recentă versiune de Magento nu trebuie să aibă nevoie de acest cod sau ceva ), dar, bineînțeles, puteam să greșesc cu ușurință ... oricum nu mă interesează că îndepărtându-mă, mi-am dat ce vroiam. Mulțumesc pentru ajutor, m-ai salvat mult timp, așa că ți-am acordat răspunsul acce
adăugat autor byronyasgur, sursa
Vezi asta mă derută. Tema descărcată nu avea deloc un catalog catalog.xml, am adăugat că eu însumi (la versiunea proprie modificată a temei ... adică era o copie a fișierului original de bază), dar nu amintesc adăugarea acestui bit particular de cod la el, sau având vreun motiv să adăugați acest lucru ... și, de asemenea, nu a făcut dublu până la actualizare.
adăugat autor byronyasgur, sursa
De asemenea, așa cum este obișnuit cu Magento, dezactivați totul.
adăugat autor Neil Aitken, sursa
Sunt confuz cu privire la ceea ce ar putea provoca acest lucru. Acesta este blocul la care mă refeream. Există un local.xml în tema dvs.?
adăugat autor Neil Aitken, sursa
De asemenea, puneți un var_dump (__FILE__) în pagina/html/topmenu.phtml doar pentru a verifica dublu că șablonul în sine este apelat de două ori.
adăugat autor Neil Aitken, sursa
Mă bucur că ai găsit problema. De cele mai multe ori aceste probleme pot fi urmărite până la problemele layout xml. Nu cred că blocul este în mod normal în catalog.xml, astfel încât acesta ar fi putut fi adăugat de autorul temei. Voi verifica mâine o versiune necompletată a Magento.
adăugat autor Neil Aitken, sursa

Am avut aceeași problemă după un upgrade de la 1.6 la 1.7 și am reușit să o rezolv prin eliminarea codului următor


  

la inceputul

/design/frontend/mytheme/default/layout/catalog.xml

La începutul fișierului inițial 1.6 acest cod a fost menționat (și, prin urmare, copiat în tema mea), dar în fișierul original de 1,7 acest cod pare să fie eliminat.

Sper că acest lucru vă ajută!?

0
adăugat
Mulțumesc, m-au salvat o mulțime de timp: D
adăugat autor Tim at MastersAllen, sursa

această problemă sa manifestat pe site-ul meu după upgrade de la 1.6 la 1.7.0.2.

1.6 folosit top.phtml pentru a reda meniurile. Am personalizat top.phtml și am inclus modificări în tema personalizată prin mytheme/layout/catalog.xml cu

    
    
    

1.7.0.2 pare să utilizeze acum un modul topmenu.phtml pentru a reda meniul.

Așa că am eliminat personalizarea prin eliminarea apelului în catalog.xml și am adăugat personalizările mele în topmenu.phtml.

Nu mai există meniuri duble!

0
adăugat
funcționează bine, mulțumesc! a avut, de asemenea, o nouă instanță actualizată magento cu șablon personalizat (de la 1.4.1) :)
adăugat autor Stefan Brendle, sursa