Opriți VS de a pune o valoare de proprietate în fișierul .Designer.cs

Am un control personalizat pe care l-am scos pe un formular în Visual Studio 2010 și C# winforms.

Când abandonez controlul asupra formularului, proprietățile sunt populate automat în fișierul From1.Designer.cs. Vreau să împiedic ca o proprietate specifică să apară în fișier. Am marcat-o deja ca [Browsable (false)] , dar acest lucru nu este suficient pentru a opri intervenția VS de la proprietatea mea. Există un atribut VS de a ignora proprietatea?

0

1 răspunsuri

Utilizați această opțiune dacă doriți ca această proprietate să fie serializată:

[DesignerSerializationVisibility(DesignerSerializationVisibility.Hidden)]

În schimb, dacă doriți să opriți proprietatea pentru a fi serializată dacă are valoarea implicită, puteți face ceea ce @HandPassant a subliniat în comentariu și aplicați DefaultValueAttribute (va fi serializat numai dacă valoarea este diferită de cea prestabilită specificată).

0
adăugat
@Adriano foarte adevărat. Nu pot avea o valoare implicită, deoarece proprietatea este validă numai după ce sistemul este difuzat și accesul la securitate a unei baze de date a fost acordat. În acest senerio am dorit ca VS să lase singură valoarea proprietății. PS - A fost puțină întârziere în a accepta răspunsul deoarece am așteptat 15 minute și am rămas doar zece minute înainte să trec și să-mi iau trenul acasă!
adăugat autor James, sursa
Yup, [DefaultValue] este, de asemenea, un concurent puternic.
adăugat autor Hans Passant, sursa
@HansPassant ai dreptate, depinde de ce vrea!
adăugat autor Adriano Repetti, sursa
@ James nu vă faceți griji, doar bine vă ajută!
adăugat autor Adriano Repetti, sursa