Probleme cu instalarea aplicației în AVD

Dezvolt aplicația Android. Pentru a testa aplicația pe AVD, trebuie să instalez aplicația "Calendar" pe emulator și să fac sincronizarea cu contul Google disponibil. După instalarea aplicației pentru calendar ( adb install Calendar.apk ), nu se sincronizează cu calendarul în contul Google. Am încercat să instalez GoogleCalendarSyncAdapter ( adb install GoogleCalendarSyncAdapter.apk ) dar am avut o eroare spusă:

195 KB/s (113455 bytes in 0.565s)
    pkg: /data/local/tmp/GoogleCalendarSyncAdapter.apk
Failure [INSTALL_PARSE_FAILED_NO_CERTIFICATES]

Ce dracu e chestia aia?

0

1 răspunsuri

Mai întâi, asigurați-vă că ați configurat un cont de sincronizare (prin Setările de sistem, consultați aici ) și verificați dacă emulatorul dvs. vizează API-urile Google și nu SDK-ul generic din AVD-Manager.

Altceva ați putea încerca este de a descărca o imagine de sistem de pre-configurat care are Android Market și toate aplicațiile Google Apps (inclusiv calendarul) pre-instalat (arata la fel ca un dispozitiv de „reale“), în urma această vizionare .

0
adăugat
Am editat răspunsul meu cu o altă posibilitate (configurarea unei imagini de sistem preconfigurate ca imaginea AVD-țintă)
adăugat autor Nick, sursa
Totul este OK: imaginea țintă este API-urile Google - nivelul 10 și sunt conectat, dar am aceeași eroare.
adăugat autor franza, sursa
Android dezvoltatori, România — Moldova
Android dezvoltatori, România — Moldova
27 participanți

Parteneri: ciupacabra.com, @php_ro, @js_ro, @node_ro iOS: @ro_ios Reguli: https://github.com/js-ro/it-telegram/blob/master/RULES.md