anulați/reveniți în istorie cu jQuery

Lucrez pe un site personalizat complet pe jQuery (sunt complet nou în codificare și pentru că este singura codificare pe care o cunosc de acum). Iată legătura cu proiectul pe care lucrez pentru un prieten aici este legătura cu acesta . Vreau să pun butonul de deconectare din colțul din dreapta sus pentru a lucra.

Utilizatorul dă clic pe culori, apoi dă clic pe partea sacului și schimbă culoarea zonei. Butonul de decupare ar trebui să anuleze culoarea curentă aplicată și să revină la culoarea precedentă pas cu pas.

Sunt, de asemenea, blocat la crearea unui rezumat pentru culorile prezente pe partea sacului care arată doar toate culorile pe care le-am selectat, mai degrabă decât culorile prezente pe geantă.

Ar fi o mare ajutor dacă cineva mă poate ajuta cu aceste două lucruri. Am cercetat o dezvoltare în ultimii 3 luni.

0

1 răspunsuri

Deoarece nu schimbați adresa URL, nu puteți utiliza browserele înapoi sau funcționalitatea istoricului. Ceea ce sugerez este păstrarea unei matrice care are toate valorile posibile într-un obiect. În acest fel, dacă doriți să vă întoarceți, puteți face ceva de genul arr.length-1 pentru a obține setul anterior de setări.

0
adăugat
Iti multumesc foarte mult! pentru ajutor. acum iv învățat să creeze o istorie cu o matrice. După ce vânez timp de mult timp pentru soluții, nu pot să recuperez ultimul element din matrice. Cum pot face acest lucru? link
adăugat autor Solomon Sam, sursa
aici este ceea ce am făcut dați clic aici . Problema este însă că, din moment ce merge pas cu pas înapoi, trebuie să aștepte până când elementul în care a fost aplicată culoarea anterioară în aceeași parte. Există o modalitate de a împărți ceva de genul asta pui aici va funcționa această idee?
adăugat autor Solomon Sam, sursa
Cu jQuery puteți face doar $ ([1,2,4,5,7]). Ultima ();
adăugat autor Filype, sursa
JavaScript, România - Moldova
JavaScript, România - Moldova
328 participanți

Comunitatea Română JavaScript: github.com/js-ro Pentru confort, opriți notificările. Parteneri: @node_ro, @php_ro, @python_ro, @seo_ro, @RomaniaGroup, @ai_ro, @Grupuri_IT Offtop: @holywars_ro Joburi: @js_jobs_ro Sponsored with ❤️ by ciupacabra.com