meniul de administrare care lipsește atunci când faceți upgrade de la drupal 6 la drupal 7

Tocmai am modernizat site-ul meu de la Drupal 6 la Drupal 7. Din anumite motive, noul meniu de administrare care se presupune că merge în partea de sus a paginii nu apare deloc. Am urmat direcțiile căii de upgrade fără succes.

De asemenea, am încercat să reîncarcă directoarele pentru site-uri/teme și teme, dar asta nu a schimbat nimic. Am rulat și update.php.

Mulțumiri..

0
Modulul admin_menu pare să funcționeze perfect. Este lipsa meniului drupal.
adăugat autor Adam, sursa
admin din meniul admin_menu? Dacă este așa, ștergeți modulul pe care îl aveți acolo și încărcați noua versiune a modulului și activați-l.
adăugat autor Joshua Kissoon, sursa
ce zici de restabilirea unui meniu și adăugarea lui în partea de sus a paginii? Spunând acest lucru, actualizarea de la D6 la 7 nu este ceva ce aș sfătui, din cauza modificărilor majore făcute de la 6 la 7.
adăugat autor Joshua Kissoon, sursa

2 răspunsuri

Aveți modulul de bază, Bara de instrumente, activat? Dacă nu, accesați site-ul dvs. /? Q = admin/modules și activați-l. De asemenea, dacă nu utilizați Garland sau altă temă generică, activați una pentru utilizare administrativă. Este posibil ca tema dvs. să suprascrie regiunea în care se presupune că dispare bara de instrumente

0
adăugat
Asta a fost! Nu știam că trebuia activată. Atît de evidente ...
adăugat autor Adam, sursa
lucra și pentru mine! mersi
adăugat autor mboeckle, sursa
Este interesant de observat că acest modul este activat la instalarea Drupal 7 de la zero, deci problema este doar pentru upgraders, deoarece procesul de actualizare nu permite acest modul nou în mod implicit. Ar trebui să facă acest IMHO.
adăugat autor Jarl, sursa

Tocmai am intrat în aceeași problemă și nu numai că meniul superior nu apare, aspectul și modulul de legătură nu erau accesibile deloc.

se dovedește că a fost faptul că contul de utilizator pe care l-am folosit pentru a vă conecta nu a fost primul utilizator cunoscut drept utilizator SUPER. Deoarece nu am parola primului utilizator de administrare, a trebuit să schimb UID-ul contului meu de utilizator la 1. Puteți crea un utilizator nou cu UID = 1

INSERTAȚI ÎN UTILIZATORI (uid, name, pass) Valori ('1', 'yourname', md5 ('yourpassword'));

0
adăugat