Cum pot verifica dacă există o referință de asamblare în GAC?

Referința mea pentru EntityFramework are un avertisment triunghi galben lăsat de ea, iar proiectul meu spune că lipsește.

Nu s-a putut rezolva această referință. Nu s-a putut localiza ansamblul   "EntityFramework, Version = 4.1.0.0, Cultura = neutru,   PublicKeyToken = b77a5c561934e089, processorArchitecture = MSIL ".   asigurați-vă că ansamblul există pe disc. Dacă această referință este obligatorie   prin codul dvs., puteți obține erori de compilare.

Cum rezolv această problemă?

2

2 răspunsuri

Calea GAC ​​este C: \ Windows \ assembly .

Cu toate acestea, vă rezolvați eroarea, trebuie să utilizați NuGet pentru a instala pachetul EntityFramework (sau o faceți manual, dar asta este mai greu și nu vă permite să faceți upgrade).

  1. Install NuGet if you haven't already
  2. Right click on your project and "Manage NuGet packages"
  3. Search for EntityFramework
  4. Install

Mai târziu, puteți utiliza același dialog din secțiunea "Actualizări" pentru a instala versiuni actualizate ale EntityFramework.

În cazul în care trebuie să instalați 4.1.0.0, în special datorită faptului că o versiune ulterioară a lui lib o folosește și nu va funcționa cu nimic mai mare, instalați versiunea pachetului corespunzător din aici .

6
adăugat
de ce wiki de comunitate?
adăugat autor Default, sursa
+1, răspuns bun. Chiar dacă instalați ansamblul la GAC, pe serverul de aplicații va trebui să-l instalați din nou. Este mai bine să purtați ansamblul împreună cu pachetul de instalare.
adăugat autor daryal, sursa
Pentru ca alți oameni să o poată edita și să adauge informații dacă le consideră potrivite.
adăugat autor georgiosd, sursa

Rulați programul de instalare.

http://www.microsoft.com/en-au/download/details.aspx?id=8363

Am avut aceeași problemă. A fost fixat acum. Dll framework-ul entității lipsea de la GAC, prezent, după executarea programului de instalare.

(Puteți verifica dacă DLAC-ul lipsește din GAC deschizând GAC c: \ windows \ assembly și văzând dacă este listat.)

0
adăugat