Trimiteți formularul din aplicația Android direct la SMS

Aș dori să am un buton de trimitere să trimită conținutul unui formular legat direct la un număr de telefon prin SMS. Cu toate acestea, numărul de telefon ar trebui să fie privat. Poate fi codat numărul?

0
Chiar dacă nu am reușit să codific, cum aș trimite SMS-ul cu un buton de trimitere în cod (prin transferarea din date în SMS în mod automat)?
adăugat autor KickingLettuce, sursa
Cum veți trimite SMS-ul? Dacă prin server (gateway-uri SMS) decât puteți, dar dacă dispozitivul său prin intermediul decât dacă nu poate fi posibil
adăugat autor Roll no1, sursa
Puteți elabora mai multe despre cerințele dvs.? Puteți gestiona un eveniment de buton, iar în acel eveniment puteți apela serviciul (pentru trimiterea de SMS-uri), pentru acest serviciu trebuie să definiți numărul de telefon recepționat pentru trimiterea mesajelor SMS. Deci, în ce parte este întrebarea ta?
adăugat autor Roll no1, sursa

1 răspunsuri

Butonul dvs. de onclick al butonului de trimitere trebuie să facă astfel:

  1. Treceți prin toate vizionările relevante din activitatea dvs. și preluați valorile curente.
  2. Creați un șir de text din valori.
  3. Creați un mesaj SMS cu șirul de text ca corpul său de mesaje și trimiteți-l pe serverul dvs.

Utilizați android.telephony.SmsManager pentru a trimite mesaje SMS. Rețineți că aplicația dvs. are nevoie de permisiuni speciale pentru a face acest lucru.

Iată un tutorial care arată cum să faceți toate acestea: http://mobiforge.com/ în curs de dezvoltare/poveste/sms-mesaje-Android .

1
adăugat
Android dezvoltatori, România — Moldova
Android dezvoltatori, România — Moldova
27 participanți

Parteneri: ciupacabra.com, @php_ro, @js_ro, @node_ro iOS: @ro_ios Reguli: https://github.com/js-ro/it-telegram/blob/master/RULES.md