Serverul RPC este eroare indisponibilă

Lucrăm pe platforma Windows Azure. Aplicația funcționează bine dacă lucrăm din Visual Studio, dar când o implementăm în Windows Azure și încercam să rulez din URL-ul creat, serverul RPC aruncat nu este disponibil. Dacă cineva dintre voi cu care v-ați confruntat cu aceleași probleme ne ajută să rezolvăm același lucru.

http://sharum1016854.cloudapp.net/WelcomePage.aspx-->Please click on any button then the following error is throwing.

the error we are getting is: The RPC server is unavailable. (Exception from HRESULT: 0x800706BA) Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Detalii excepție: System.Runtime.InteropServices.COMException: Serverul RPC nu este disponibil. (Excepție de la HRESULT: 0x800706BA)

Eroare sursă:

O excepție neautorizată a fost generată în timpul executării cererii web actuale. Informațiile cu privire la originea și localizarea excepției pot fi identificate folosind următorul traseu de stivă de excepții de mai jos.

Stack Trace:

[COMException (0x800706ba): Serverul RPC nu este disponibil. (Excepție de la HRESULT: 0x800706BA)]    LastTest.WelcomePage.btnCreate_Click (expeditor de obiecte, EventArgs e) în D: \ AzureApplication \ LastTest \ WelcomePage.aspx.cs: 35    System.Web.UI.WebControls.Button.RaisePostBackEvent (String eventArgument) +154    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain (Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +3707

Vă rugăm să oferiți câteva sugestii cu privire la acest lucru cât mai curând posibil ...

1
Ce fel de apeluri de la distanță faci, codul de eroare are de a face cu com +/dcom? De exemplu, faceți o raportare la azur?
adăugat autor Peter, sursa

2 răspunsuri

Motivul cel mai probabil este că codul dvs. utilizează un server COM out-proc pe care îl implementați pe aceeași mașină în timpul lansării rolurilor. Mai târziu instanțiați un obiect în acel server și subsistemul COM vă oferă un obiect proxy. Comunicarea dintre codul dvs. și serverul COM se face folosind RPC - un server RPC este pornit în interiorul serverului COM out-proc. Apoi, serverul COM se blochează și tot ceea ce aveți este un proxy pentru un server COM care nu există deja (și server RPC inexistent). Atunci când efectuați orice apel pe proxy-ul încurcat, întâmpinați acest mesaj de eroare - serverul RPC nu este disponibil .

Trebuie să găsiți ce se blochează serverul COM și de ce acesta face acest lucru și să acționeze în consecință.

1
adăugat

Nu sunt foarte sigur în cazul în care problema este întâlnită. Dar, în conformitate cu http: //social.technet.microsoft.com/wiki/contents/articles/4494.troubleshooting-the-rpc-server-is-unavailable.aspx , problema poate apărea dacă un nume de computer nu poate fi găsit. Aș dori să știu dacă folosiți numele calculatorului în codul dvs. Implicit, o mașină Windows Azure nu se află în rețeaua locală, astfel încât să nu vă puteți conecta la o mașină locală utilizând numele aparatului. Dacă doriți să invocați un serviciu local, puteți utiliza Windows Azure Connect.

Toate cele bune,

Ming Xu.

0
adăugat
tu folosim numele calculatorului în codul nostru și ne-am uased windows azure connect, de asemenea, dar încă am aceeași eroare.
adăugat autor Sandhya Akkasali, sursa
da mai târziu am ajuns să știu că nu putem folosi numele mașinii atât de încercat cu obiectivul intern. dar conexiunea la ferestre azure nu se activează ... ce ar putea fi problema? este că orice lucru legat de porturile de firewall?
adăugat autor Sandhya Akkasali, sursa
Nu puteți utiliza numele de calcul în Windows Azure. Windows Azure nu se află în domeniul local (dacă nu utilizați Conectare pentru a vă alătura domeniului local). Dacă doriți să comunicați între două instanțe, vă rugăm să utilizați punctul final intern și nu numele acestuia.
adăugat autor Ming Xu - MSFT, sursa