Android - Prevenirea utilizatorilor fără permisiuni speciale de a ieși din aplicație sau de a opri telefonul

Am următoarea cerință. Trebuie să împiedic utilizatorii de admin să iasă din aplicația Android.

Deci, există vreo cale de a dezactiva următorii

  1. apăsați lung eveniment
  2. apăsați lung butonul de căutare
  3. butonul de oprire apăsați

Mulțumiri

0
Ca o notă, unele dispozitive nu au butoane de selectare și ați uitat de asemenea butonul de acasă pentru apăsarea unui singur buton?
adăugat autor jadkik94, sursa

1 răspunsuri

Nu există nicio noțiune de "administrator de utilizator" în Android. Nu puteți face acest lucru fără a vă dezvolta propriul firmware Android. Butoanele hardware/sistem sunt controlate de sistem, deci nu le puteți dezactiva sau personaliza.

2
adăugat
Pot dezactiva cu ușurință butonul înapoi în aplicația mea. Nu este un buton controlat de sistemul Android?
adăugat autor narek.gevorgyan, sursa
@NikolayElenkov care este problema cu overriding onBackPress ()? În acest caz, utilizatorul nu va părăsi niciodată activitatea cu butonul BACK
adăugat autor narek.gevorgyan, sursa
Această aplicație se va încărca la pornirea dispozitivului și nu este pentru toți utilizatorii. Doar clienții serviciului de livrare a alimentelor ne vor folosi și nu pe propriile dispozitive.
adăugat autor narek.gevorgyan, sursa
Nu poți. Puteți să înlocuiți onBackPressed() într-o activitate, dar asta este. Odată ce ați ieșit din aplicație/activitate, sistemul o va controla. Și într-adevăr, nu face asta, este rupt în 99% din cazuri.
adăugat autor Nikolay Elenkov, sursa
Ce este o aplicație root? Dacă vă dezvoltați propriul firmware, puteți avea aplicații cu permisiuni system , dar acest lucru nu va schimba comportamentul sistemului principal. Pe un dispozitiv înrădăcinat, puteți începe un proces (separat) cu privilegii de root, dar apoi ce?
adăugat autor Nikolay Elenkov, sursa
Cum poți să fii sigur de ceea ce vrea sau nu să facă? Prin suprimarea ei, schimbați comportamentul standard al sistemului pe care oamenii îl așteaptă și se bazează. Ești în curs de dezvoltare firmware personalizat sau nu?
adăugat autor Nikolay Elenkov, sursa
OK, dar suprasolicitarea butonului din spate lasa inca alte modalitati de a iesi si nu te cumpara prea mult. Dacă nu dezvoltați un firmware personalizat pentru dispozitivul dvs., cel mai bun pariu este să creați o aplicație de lansare, care să poată lansa o singură aplicație (a ta).
adăugat autor Nikolay Elenkov, sursa
Chiar și o aplicație root nu poate face asta?
adăugat autor jadkik94, sursa
Android dezvoltatori, România — Moldova
Android dezvoltatori, România — Moldova
27 participanți

Parteneri: ciupacabra.com, @php_ro, @js_ro, @node_ro iOS: @ro_ios Reguli: https://github.com/js-ro/it-telegram/blob/master/RULES.md