Adresă de domenii Azure nu afișează rutele paginii mele

Am probleme cu încercarea de a stabili adresa URL a site-ului meu. Proiectul se bazează pe mvc azure.

De obicei, azurul are URL-ul ca: xyz.cloudapp.net Deci, atunci când am setat site-ul live v-am adăugat un domeniu care indică proiectul azur. www.xyz.com .

Problema este că dacă încerc să fac clic pe butoanele "Contact" sau "Despre", vreau ca adresa URL din browser să apară ca www.xyz.com/about și www.xyz .com/Contact . Dar ori de câte ori fac clic pe butonul despre sau despre contact, adresa URL a browserului este încă afișată ca www.xyz.com .

Am peste 50 de pagini pe site-ul meu, însă Google îl indexează doar ca unul. Poate cineva vă rog să-mi spuneți cum pot obține această adresă URL care să afișeze paginile pe care le rulez și eu.

3

1 răspunsuri

Utilizați panoul de control al domeniului, puteți ruta cu nume sau înregistrare A. Utilizați rutarea adresei URL "/ Contactați" asigurați-vă că "/"

Pentru o înregistrare, utilizați producția Azure VIP și introduceți cele două înregistrări. un nume de gazdă null (xyz.com), două nume de gazdă www (www.xyz.com). Poate fi, de asemenea, un nume pe care doriți să-l (my.xyz.com).

Pentru cname, singura diferență, nu folosesc VIP. În schimb, utilizați xyz.cloudapp.net

Utilizați panoul de control al domeniului pentru toate aceste procese.

Url Azure

Urmați adresa URL a eșantionului

DNS Check see end of document WWW A Record

1
adăugat
Mulțumesc, acest lucru funcționează ca un farmec.
adăugat autor Anish Nair, sursa