Versiunile Autoexp.dat

Lucrez la un proiect în care am nevoie de comutarea între câteva fișiere autoexp.dat diferite (incompatibile). În prezent, aceasta implică închiderea tuturor instanțelor Visual Studio, copierea fișierului pe care îl vreau în noua locație și apoi deschiderea Visual Studio din nou. Există o modalitate mai bună de a face acest lucru? Poate o opțiune de linie de comandă pentru a specifica locația autoexp.dat? În mod ideal, aș vrea să pot rula două instanțe ale Visual Studio în același timp, fiecare utilizând un alt fișier autoexp.dat.

0

1 răspunsuri

Ați încercat să faceți ceea ce sugerați? Știu că există o modalitate de a deveni un plugin pentru studioul vizual, după cum sa menționat Aici . Poate că ați putea modifica această configurație pentru a încărca dinamic fișierul autoexp.dat pe care doriți să îl utilizați?

0
adăugat
Problema cu acea soluție este că ea inserează fișierul real pe disc. Aceasta înseamnă că nu am putut avea două instanțe de studio vizuale deschise în același timp cu diferite fișiere autoexp.dat.
adăugat autor BigSandwich, sursa
Asta ar putea să funcționeze. Problema este că nu sunt sigur când studioul vizual analizează fișierul? Este la început? Când începeți depanarea? Dacă este chiar înainte să începeți să o depanați, probabil că va funcționa.
adăugat autor BigSandwich, sursa
Se pare destul de trivial pentru a crea câteva versiuni diferite ale fișierului autoexp.dat și doar pentru a patch-uri autoexp.dat la versiunea specifică pe care o utilizați.
adăugat autor Kyle C, sursa