Putem face ceva de genul firewall comodo în Android?

AFAIK, s-ar putea să fie nevoie să lucrați la linux de nivel inferior pentru a face acest lucru sau pentru a folosi proba de teoreme pentru a anula programele fără a trebui să înțeleagă programele care stau la baza. În plus, AFAIK fiecare program este controlat în cutia sa de nisip astfel încât să nu afecteze alte programe.

Cu toate acestea, în ultimul an, cercetătorii au demonstrat că ar putea "împrumuta" permisiunea din alte programe, chiar dacă programele lor nu le-au cerut inițial. Acest lucru, din păcate, face Android mult mai puțin demnă de încredere, deoarece modelul său de securitate este în esență bazat pe permisiune la timpul de instalare NUMAI. Cred că o modalitate de a vă asigura că acest tip de atacuri (adică achizitorul permiselor pe care un program nu ar fi trebuit să le aibă) ar fi să monitorizeze comunicările între programe și în timp real.

Din moment ce Dalvik nu este open-source și nici nu este Android (în afară de API-urile deschise), poate cineva să se gândească la o modalitate, folosind doar Java, de a implementa un firewall dinamic și în timp real în Android, care ar asigura cel puțin că niciun program nu poate porni altul fără permisiunea noastră explicită de fiecare dată (mai mult cum funcționează firewall-ul comodo)?

Mulțumesc foarte mult

0
pst, multumesc pentru raspunsul tau rapid.
adăugat autor Andev, sursa
Wesley, multumesc pentru raspunsul tau, Vrei sa te referi la documentatia care sustine declaratia ta? Multumesc anticipat
adăugat autor Andev, sursa
uh, atat Android cat si dalvik vm si spec sunt open source
adăugat autor Wesley Wiser, sursa

1 răspunsuri

Înainte de a face orice software, este posibil să aveți o înțelegere completă cu privire la funcționalitatea acelui software. Încercați să faceți software cum ar fi firewall-ul comodo, atunci trebuie să știți cum funcționează firewall-ul comodo, cum blochează orice activitate software, cum monitorizează activitatea rețelei și multe alte activități pe care firewall-ul comodo le poate face. dacă nu aveți o înțelegere de bază despre asta, atunci mai întâi înțelegeți-o și apoi gândiți-vă .. Descărcați-l de aici și înțelegeți-l ..

http://www.filekb.com/windows/download-comodo-firewall/

0
adăugat
Android dezvoltatori, România — Moldova
Android dezvoltatori, România — Moldova
27 participanți

Parteneri: ciupacabra.com, @php_ro, @js_ro, @node_ro iOS: @ro_ios Reguli: https://github.com/js-ro/it-telegram/blob/master/RULES.md