Cum se creează o imagine interactivă în SharePoint

Convertesc o aplicație de instruire desktop pe un site Web SharePoint 2007. Este puțin greu de descris, dar o caracteristică a aplicației este o secțiune a instrucțiunilor de antrenament împreună cu o fotografie. Imaginați-vă o fotografie a unei bucătării din stânga și o secțiune scrollabilă de informații despre cum să utilizați bucătăria din dreapta. Textul din partea dreaptă va fi textul bogat din conținutul reutilizabil al SP. Fotografia are mai multe puncte marcate în diferite locuri de interes în bucătărie, cu o mică casetă cu coduri de culoare care conține o descriere text a punctului de lângă ea. Când plasați cursorul peste instrucțiunile de text din secțiunea dreaptă, este necesar să evidențiați punctul corespunzător acelei zone a bucătăriei (o margine mai groasă sau mai largă în cutia punct și descriere, poate o culoare de fundal mai deschisă). Deci, dacă aș trece sau făc clic pe paragraful despre frigider din panoul din dreapta, punctul și descrierea din fotografia din stânga vor deveni evidențiate.

Experiența mea cu asp.net a fost foarte determinată de date, iar web-ul a devenit mai capabil din punct de vedere vizual de atunci. Ar fi DHTML, Silverlight sau altceva cea mai bună opțiune pentru asta? Nu putem folosi Flash.

0

1 răspunsuri

Am hotărât că fie DHTML, fie Silverlight ar fi bine. Am ajuns sa mergem cu Silverlight 5, pentru ca suntem mult mai adept la acea tehnologie si chiar daca ar putea sa nu fie un Silverlight 6, MS va continua sa sustina Silverlight 5 suficient de mult pentru nevoile noastre (pana in 2023 sau ceva de genul asta). I-am dat un jQuery plugin-ului MapHilight o șansă, dar nu am găsit niciun suport pentru a-l utiliza

0
adăugat